آوای خزر:برای درست کردن یک دسر خوشمزه و مقوی و در عین حال رژیمی گاهی به کمپوت کردن انواع میوهها میتوانیم فکر کنیم. با کمپوت کردن علاوه بر بهره بردن از خواص میوهها، در چهار فصل میتوانیم میوههای مورد علاقهمان را بخوریم و لذت ببریم. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ماندگاری بالا به شما آموزش دهیم. با این روش به راحتی میتوانید حدود ۵ تا ۶ ماه کمپوت را نگهداری کنید در این مطلب میخواهیم طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ماندگاری بالا به شما آموزش دهیم. با این روش به راحتی میتوانید حدود ۵ تا ۶ ماه کمپوت را نگهداری کنید و در مواقع لزوم ازش استفاده کنید. همراه همیشگی ما باشید.