دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸
در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ماندگاری بالا به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

آوای خزر:برای درست کردن یک دسر خوشمزه و مقوی و در عین حال رژیمی گاهی  به کمپوت کردن انواع میوه‌ها می‌توانیم فکر کنیم. با کمپوت کردن علاوه بر بهره بردن از خواص میوه‌ها، در چهار فصل می‌توانیم میوه‌های مورد علاقه‌مان را بخوریم و لذت ببریم. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ماندگاری بالا به شما آموزش دهیم. با این روش به راحتی می‌توانید حدود ۵ تا ۶ ماه کمپوت را نگهداری کنید در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ماندگاری بالا به شما آموزش دهیم. با این روش به راحتی می‌توانید حدود ۵ تا ۶ ماه کمپوت را نگهداری کنید و در مواقع لزوم ازش استفاده کنید. همراه همیشگی ما باشید.

گیلاس یک کیلوگرم
شکر نیم کیلوگرم
آب دو لیتر

مرحله اول

اگر مرحله به مرحله با ما پیش بروید قول می‌دهیم یک کمپوت خوشرنگ و خوش‌طعم داشته باشید. نکته مهم دیگری که در ابتدای کار باید به آن دقت کنید، رسیده و سالم بودن گیلاس‌ها است. بنابراین هنگام خرید گیلاسی انتخاب کنید که علاوه بر خوشرنگ بودن، رسیده و سالم باشد.

مرحله دوم

برای شروع ساقه گیلاس‌ها را بگیرید و آن‌ها را داخل آبکش بریزید تا آماده شست و شو باشند. شیر آب را روی گیلاس‌ها باز کنید و بعد ار شست و شو آبکش را کنار بگذارید تا گیلاس‌ها خشک شوند و آب کاملا خرج شود.

مرحله سوم

در این فاصله ظرف‌های مد نظر برای درست کردن کمپوت را انتخاب کنید و تمیز بشویید و کنار قرار دهید تا کاملا خشک شوند. اگر از تمیزی آن‌ها مطمئن نیستید چند دقیقه همراه در فلزی در آب جوش بجوشانید تا کاملا استریل شوند. درب شیشه‌ها را تا زمانی که به آن نیاز ندارید بگذارید در آب جوش بمانند.

مرحله چهارم

گیلاس‌ها را داخل ظرف‌های شیشه‌ای بریزید به طوری که چند سانتی‌متر از کناره هر ظرف خالی بماند. شکر را به اندازه مساوی بین ظرف‌های تقسیم کنید و داخل هر ظرف بریزید. شیشه‌ها را کمی تکان دهید تا شکر بین گیلاس‌ها جابه‌جا شود. حالا وقت اضافه کردن آب جوش است. دو لیتر آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. شیشه‌ها را از آب جوش پر کنید به طوری که یک سانتی‌متر از کناره‌های ظرف خالی بماند. درب‌ها را از آب جوش بیرون بیاورید و محکم شیشه‌های حاوی گیلاس را ببندید.

مرحله پنجم

یک قابلمه بزرگ بردارید. اندازه قابلمه باید طوری باشد که تمام ظرف‌های کمپوت داخل آن جا شوند. قابلمه را پر از آب کنید و شیشه‌ها را داخل آن بچینید. یک تا دو سانتی‌متر آب زیر شیشه‌ها قرار بگیرد مسئله‌ای ندارد. شعله را روشن کنید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوشش برسد. قابلمه را رور حرارت قرار دهید تا آب داخل آن به جوش آید. حدود یک رب زمان دهید تا آب با حرارت متوسط بجوشد. بعد از یک رب شیشه‌ها را از آب جوش بیرون بیاورید و دوباره درب شیشه را محکم کنید و حالت وارونه کنار قرار دهید تا هوای آن‌ها خارج شود. روی شیشه‌ها را با یک پتو بپوشانید تا آهسته سرد شوند.

کمپوت گیلاس‌مان آماده است. کافی است بعد از خنک شدن در محیطی تاریک و خنک بیرون از یخچال نگهداری کنید.

انتهای پیام/1000

 

برچسب ها: کمپوت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها