دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶

 

آوای خزر: حضور ترشی کنار بعضی از غذاها مثل لوبیا پلو، دمپختک، دیزی و اکثر غذاهای به اصطلاح نونی مثل کتلت و کوفته از واجبات است. این چاشنی خوشمزه که با انواع سبزیجات درست می‌شود را می‌توانید به راحتی خودتان در منزل درست کنید. فقط برای جلوگیری از تغییر شکل ظاهری و رنگ سبزیجات باید چند تا نکته را رعایت کنید که در این مقاله مفصل راجع به آن بحث کردیم. این بار با طرز تهیه ترشی گیلاس با ما همراه باشید.

 
گیلاس دو کیلوگرم
برگ مو و رزماری چند عدد
شکر سفید شش قاشق غذاخوری
سرکه سه لیتر
فلفل سیاه به مقدار لازم
آب دو استکان
گیلاس دو کیلوگرم
شکر نیم کیلوگرم
وانیل دو قاشق چای‌خوری
سرکه دو لیتر

مرحله اول

برای آماده کردن ترشی گیلاس تنها یک ساعت زمان نیاز دارید. برای شروع دم گیلاس‌ها را جدا کنید و آن‌ها را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. برای این که گیلاس‌ها سریع خشک شوند یک پارچه تمیز پهن کنید و گیلاس‌ها را روی آن پخش کنید تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

در این فاصله ظرف‌های ترشی را آماده کنید. (بهتر است از ظرف‌های شیشه‌ای با درب فلزی استفاده کنید.) آن‌ها را بشویید و کنار قرار دهید تا کاملا خشک شوند. گیلاس‌ها را داخل ظرف بریزید و لابه لای آن‌ها چند عدد برگ بو، رزماری و فلفل بچینید.

مرحله سوم

داخل یک قابلمه آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. کمی صبر کنید تا مخلوط آب و شکر قوام بیاید. سپس سرکه را اضافه کنید و حدود یک رب اجازه دهید تا مایع بجوشد. بعد از گذشت یک رب حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.

مرحله چهارم

مایه ترشی را روی گیلاس‌ها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود. ظرف‌ها را چند دقیقه حالت برعکس قرار دهید تا هوای داخل آن‌ها کاملا خارج شود. شیشه‌های ترشی را دو تا سه هفته در جای خنک و تاریک قرار دهید.

مرحله اول

مطابق دستور قبل دم گیلاس‌ها را بچینید و آن‌ها را بشویید. ظرف‌های ترشی را هم آماده کنید. در این روش نیازی به حرارت دیدن مایه ترشی نیست. بنابراین گیلاس‌ها را داخل ظرف‌ها بریزید. ردیف ردیف بین آن‌ها شکر بریزید.

مرحله دوم

ظرف را با سرکه پر کنید و کمی وانیل روی آن‌ها بریزید. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. بعد از گذشت هفت روز محتویات ظرف را با هم مخلوط کنید تا شکر و وانیل کاملا حل شوند.

در ظرف را مجددا ببندید. بعد از دو هفته ترشی آماده است.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: ترشی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها