دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲
پاستا میزان قابل توجهی ویتامین و املاح معدنی دارد و در عین حال محتوای قند و چربی آن پایین است.

 

آوای خزر: بسیاری از افراد به اشتباه پاستا را خوراکی با ارزش غذایی پایین می‌دانند و به دلیل این باور غلط از علاقه فرزندشان نسبت به این غذا گله می‌کنند. خوب است بدانید که پاستا میزان قابل توجهی ویتامین و املاح معدنی دارد و در عین حال محتوای قند و چربی آن پایین است. پس چه از این بهتر که غذایی سالم و مغذی داریم که خوشمزه و خوش‌آب و رنگ است و می‌توان آن را در انواع مختلفی درست کرد. اگر از پاستاهای تکراری خسته شدید پاستاگریل با سس گوجه را در کنار یک سالاد جدید و خاص امتحان کنید.

 
پاستا نصف بسته
بادمجان یک عدد
قارچ یک عدد
کدو یک عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی یک عدد
بروکلی چند تکه
سس سرکه و نعنا کاله به مقدار لازم
سس گوجه پیازی کاله به مقدار لازم
سوییس چارد یک دسته
سورل یک دسته
پرتقال یک عدد
فیسالیس نصف پیمانه
مغز گردو و پرک بادام نصف پیمانه
سس انار سالادی به مقدار لازم

مرحله اول

بادمجان و کدو را بعد از شستن به صورت حلقه ای خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه‌ای رنگی را هم خرد کنید و بعد همه سبزیجات را گریل کنید.
بعد از آن که سبزیجات به خوبی گریل شد مقداری سس سرکه و نعنا روی آن بریزید.

مرحله دوم

پاستا را طبق دستور تهیه پشت بسته بندی درست کنید و بعد از آبکش کردن کنار بگذارید.

مرحله سوم

یک پیمانه قارچ، فلفل‌دلمه‌ای سبز رنگ و بروکلی خرد شده را بپزید و به پاستای پخته‌شده اضافه کنید.

سس گوجه پیازی کاله را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

سبزیجات پخته شده را در ظرف بچینید و بعد پاستا را کنار آن‌ها بریزید، برای تزیین می‌توانید چند برگ ریحان یا جعفری روی پاستا بگذارید و سرو کنید.

 

برای درست کردن این سالاد هیجان‌انگیز، مواد را داخل کاسه بزرگ بریزید و سس انار سالادی کاله را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید و بعد در ظرف مورد نظر در کنار پاستا سرو کنید و لذت ببرید.

ویدیو
برچسب ها: پاستا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار