آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۶۳۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۹

یک پیشنهاد ویژه؛ دستور تهیه صبحانه روز جمعه

آوای خزر:همانطور که همه می‌دانید و بارها در مقالات مختلف خوانده‌اید صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی در طول روز است. از طرف دیگر جمعه روزی است که همه افراد خانواده دور هم جمع هستند و این یک فرصت مناسب است برای اینکه یک صبحانه متنوع و عالی را در کنار خانواده میل کنید و از همنشینی با آن‌ها سر یک سفره هیجان انگیز از صبحانه روز جمعه خود لذت ببرید.

معمولا از هرکسی که بپرسید برای صبحانه چه چیزی را دوست دارند میل کنند املت یا نیمرو را انتخاب می‌کنند به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم برای صبحانه روز جمعه نوعی املت جدید به اسم املت لقمه‌ای را به شما آموزش دهیم تا صبح جمعه خود را با یک وعده خوشمزه شروع کنید.

 
ژامبون گوشت ۹۰٪ یا گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
تخم مرغ ۱۰ عدد
کنسرو لوبیا یک قوطی
فلفل دلمه‌ای یک عدد
روغن یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار کاله ۳۰۰ گرم
نان پیتا یا تافتون ۱۰ عدد

مرحله اول

یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. ژامبون‌ها را درون روغن بریزید و اجازه دهید تا آن‌ها کمی قهوه‌ای رنگ شوند سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید و درون یک ظرف قراردهید.

مرحله دوم

فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی خرد کنید. تخم مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید و آن را خوب هم بزنید سپس فلفل دلمه‌ای‌هایی که نگینی خرد کرده‌اید را به آن اضافه کنید. ترکیب تخم مرغ و فلفل دلمه‌ای را درون تابه بریزید تا تخم مرغ‌ها کاملا بپزند و شل نباشند.

مرحله سوم

لوبیاها را درون یک کاسه بریزید و با گوشتکوب آن‌ها را خوب له کنید. سپس آن‌ها را درون یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

نان‌ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آن‌ها بریزید و آن‌ها را به صورت مستطیلی بپیچید. سپس لقمه‌ها را درون تابه قرار دهید تا کمی سرخ شوند یا حتی می‌توانید آن‌ها را درون فر قرار دهید.

در مرحله آخر این لقمه‌های خوشمزه را به ظرف سروتان انتقال دهید و آن را تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: نان
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار