دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۸
یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه استان ایلام گوجه پونه می باشد که از مواد غذایی ساده ای تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه گوجه پونه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. طرز تهیه گوجه پونه بسیار ساده می باشد...

به گزارش آوای خزر؛ طرز تهیه گوجه پونه بسیار ساده می باشد، این غذا یکی از غذاهای خوشمزه استان ایلام می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه استان ایلام گوجه پونه می باشد که از مواد غذایی ساده ای تهیه می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه گوجه پونه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه گوجه پونه یک غذای ساده و خوشمزه مخصوص ایلام

مواد لازم جهت تهیه گوجه پونه

کره : دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی خرد شده : چهار عدد بزرگ
پونه خرد شده : چهار ساقه
پیاز خلالی شده : یک عدد

طرز تهیه گوجه پونه ایلامی

در طرز تهیه گوجه پونه ابتدا مقداری کره داخل تابه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و حالا پیاز هایی را که از قبل خلالی کرده اید را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی شوند.

در این مرحله از روش تهیه گوجه پونه، حالا گوجه ها را به پیاز تفت داده شده اضافه نمایید و هم بزنید تا آب آن کشیده شود و گوجه ها سرخ شوند.

حالا پونه و ادویه های دیگر را به گوجه و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و زمانی که غذا عطر پونه را به خود گرفت حرارت را خاموش کنید، این غذای خوشمزه آماده است و می توانید آن را در کنار سبزیجات و نان سرو کنید، نوش جان.

طرز تهیه گوجه پونه یک غذای ساده و خوشمزه مخصوص ایلام

نکات تکمیلی

* مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذای خوشمزه برای دو نفر می باشد.
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن تقریبا پانزده دقیقه می باشد.
* زمان پخت و انتظار آن پانزده دقیقه است.
* این غذای ایلامی را می توانید به عنوان ناهار، شام و پیش غذا سرو کنید.
* می توانید گوجه پونه را به عنوان افطار نیز میل نمایید.

در این بخش از مطلب سعی داشتیم شما را با این غذای خوشمزه ایلامی آشنا کنیم تا با استفاده از مطلب گفته شده این غذا را تهیه کنید،

منبع : آرگا

انتهای پیام/۱۰۰۰

 

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار