دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۱
هرچند در ارائه آمار تلفات تصادفات کمتر به حوادث غیرترافیکی پرداخته می شود، ‌اما آمارها بیانگر آن است که در سال گذشته 159 نفر در حوادث رانندگی ماشین های کشاورزی به ویژه تراکتور جان باختند که تعداد قابل توجهی از این حوادث در مسیرهای خارج از راه و جاده (غیرترافیکی) اتفاق افتاده است.

به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، هرچند در ارائه آمار تلفات تصادفات کمتر به حوادث غیرترافیکی پرداخته می شود، ‌اما آمارها بیانگر آن است که در سال گذشته 159 نفر در حوادث رانندگی ماشین های کشاورزی به ویژه تراکتور جان باختند که تعداد قابل توجهی از این حوادث در مسیرهای خارج از راه و جاده (غیرترافیکی) اتفاق افتاده است.

 در آمار تلفات حوادث رانندگی، عمده اطلاع رسانی مربوط به حوادث ترافیکی و خودروهای عمومی و شخصی است که مورد استفاده همگان است و در مسیرها و جاده های بین شهری یا درون شهری اتفاق می افتد. اما بخشی از این آمار نیز که از آن به عنوان غیر ترافیکی (محل وقوع آن خارج از راه و جاده است مانند زمین های کشاورزی، پارکینگ ها و ...) یاد می شود، تلفاتی را در بر می گیرد که توجه به آن ضروری به نظر می رسد.

یکی از این موارد تلفات ناشی از حوادث ماشین های کشاورزی است که در دو بخش ترافیکی (در حریم راه و جاده) و غیرترافیکی (خارج از حریم راه و جاده) اتفاق می افتد. بر اساس آمارهای موجود در سال گذشته (1397)، 159 نفر در حوادث ماشین های کشاورزی جان خود را از دست دادند؛ از این تعداد 85 نفر در خارج از راه و جاده و 74 نفر در جاده ها جان باخته اند.

واژگونی علت اصلی مرگ در حوادث ماشین های کشاورزی

علت اصلی مرگ افراد در حوادث ماشین های کشاورزی، واژگونی است. بر اساس آمارها از کل تلفات سال گذشته ماشین های کشاورزی، 74.3 درصد به دلیل واژگونی و 18.9 درصد به دلیل تصادف با خودروی دیگر جان خود را از دست داده اند.

سه چهارم فوت شده ها راننده هستند

آمارها نشان می دهد که سه چهارم کشته های ماشین های کشاورزی رانندگان این ماشین ها هستند. در سال گذشته از کل تلفات ماشین های کشاورزی، 119 نفر راننده، 32 نفر سرنشین و 8 نفر نامعلوم گزارش شده است.

بیشترین تلفات در آذربایجان شرقی

بیشترین تلفات ماشین های کشاورزی در سال گذشته در استان آذربایجان شرقی با 18 متوفی ثبت شده است. پس از آن استان های لرستان با 16 و خراسان شمالی با 14 متوفی در رتبه های بعدی قرار دارند.

مطابق این آمار استان های تهران، خراسان جنوبی، قم، هرمزگان و یزد طی این مدت هیچ تلفاتی از حوادث ماشین های کشاورزی نداشته اند.

عمده تلفات ماشین های کشاورزی مرد، متأهل و مسن هستند

از کل تلفات ماشین های کشاورزی در سال گذشته (159 مورد)، 148 نفر مرد و 11 نفر زن بودند. سه چهارم از این کشته شدگان (119 نفر) نیز متأهل بوده اند.

همچنین عمده این افراد در سنین بالای 50 سال قرار داشتند چنان که بر اساس آمارها 40.9 درصد از این تلفات بالای 50 سال و 35.3 درصد بین 30 تا 49 سال بودند.

نیمه اول سال، تلفات ماشین های کشاورزی بیشتر است

در سال گذشته 65.4 درصد از کل تلفات حوادث رانندگی ماشین های کشاورزی در نیمه اول سال جان باخته اند.

عوامل موثر در حوادث مربوط به تراکتور

تراکتور ها پر مصرف ترین ماشین ها در تمام مزارع هستند و بیشتر از هر عامل دیگری باعث صدمات کشنده در مزارع می شوند . گردش تراکتور و حرکت محور آن باعث بیشترین حوادث کشنده در کشاورزی می شود.

انواع حوادث تراکتور که استفاده کنندگان با آن مواجه می شوند عبارتند از:
1- واژگون شدن تراکتور
2- سقوط از تراکتور
3- له شدن زیر تراکتور (به غیر از زیر گرفتن)
4 - زیر گرفتن
5- تصادف با وسایل موتوری دیگر

بنا بر آنچه در آمارهای پزشکی قانونی دیده می شود، واژگونی، علت اصلی مرگ در حوادث ماشین های کشاورزی به ویژه تراکتور است که عمدتاً نیز راننده ماشین را به کام مرگ می کشاند بنابراین با توجه به اینکه دست پاچگی و خستگی از جمله عمده ترین علل بروز حادثه یا مرگ در این موارد به شمار می رود لذا به همه استفاده کنندگان ماشین های کشاورزی توصیه می کنیم ضمن آگاهی از خطرات کار با تراکتور، نسبت به استفاده از این ماشین آلات از مهارت کافی برخوردار باشند و در زمان خستگی بر میزان احتیاط خود حین رانندگی با این ماشین آلات بیفزایند و در عین حال از دستکاری ابزار ایمنی این وسایل نظیر ساختار حفاظتی در مقابل برگردان شدن اجتناب کنند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار