دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵
وقتی پای استراتژی های غذایی برای کنترل مشکلات و فشارهای روانی به میان می آید، قطعا منظور پیروی از یک رژیم غذایی متعادل است.

 


به گزارش آوای خزر ، استراتژی های غذایی برای کنترل اضطراب جزئیات زیادی دارند. به عنوان مثال مصرف کربوهیدرات های پیچیده که به آرامی در بدن متابولیزه می شوند، در مقایسه با کربوهیدرات های ساده، سطح قند خون را بیشتر کنترل می کند. این اتفاق مهمی برای کنترل اضطراب است چون هنگامی که سطح قند خون در اثر مصرف کربوهیدرات های ساده به سرعت بالا رفته و به سرعت نیز کاهش می یابد، ضربان قلب نیز افزایش یافته و همین روند تعریق را بیشتر می کند. همین تغییرات فیزیکی منجر به اضطراب می شود:


بنابراین انتخاب گروه های غذایی موثر از قبیل غلات سبوس دار، میوه ها و سبزیجات و پرهیز از قندهای پردازش شده برای کنترل قند خون و در نتیجه کنترل اضطراب بسیار موثر است.


مصرف گروه های غذایی خاص منجر به انتشار انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین و دوپامین می شوند. مقادیر کمی از این مواد شیمیایی عامل ایجاد اضطراب و افسردگی است.


گروه های غذایی خاص برای مدیریت آسان و ایمن اضطراب از این قرارند:
غذاهای به طور طبیعی سرشار از منیزیم از جمله اسفناج، برگ چغندر، حبوبات، آجیل، دانه ها و غلات سبوس دار.
غذاهای غنی از روی از جمله جگر، گوشت گوساله و زرده تخم مرغ.
مواد غذایی غنی از امگا 3 مانند ماهی های چرب، گردو، بذر کتان.
مواد غذایی غنی از ویتامین های گروه ب مانند آووکادو و بادام.
اضطراب علاوه بر این، ممکن است با سطوح پایین آنتی اکسیدان ها در بدن مرتبط باشد. مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها برای رفع علائم اضطراب از این قرارند:
لوبیا و انواع آن
میوه ها: سیب، آلو، گیلاس
انواع توت ها: تمشک، توت فرنگی، زغال اخته
آجیل: گردو
سبزیجات: کنگر فرنگی، کلم پیچ، اسفناج، چغندر، کلم بروکلی
ادویه ها: زردچوبه و زنجبیل


غذاهایی که محرک اضطرابند
قهوه: نوشیدن قهوه را محدود کنید. کافئین محرک اعصاب است و در الگوی خواب ایجاد اختلال می کند.
منابع کافئین: قهوه، چای، شکلات و بعضی نوشابه ها.
الکل: الکل به طور موقت رهایی از اضطراب را به دنبال دارد؛ اما مصرف آن اضطراب زا است.
شیر گاو و بستنی: شیر گاو و بستنی در برخی افراد ممکن است ایجاد اضطراب کند. بدین ترتیب مواد لبنی را به مدت 3 هفته از برنامه غذایی تان حذف کنید. سپس تدریجی آن را اضافه کنید و برگشت علایم شرایط عصبی را کنترل کنید.
غذاهای آماده: از غذاهای صنعتی اجتناب کنید چرا که مواد به کار رفته در آن ها ایجاد استرس می کند، از این دسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:
آرد تصفیه شده
شکر
نوشابه ها
شیرین کننده های مصنوعی
نگهدارنده ها
نمک
مکمل های پیشنهادی
اسید فولیک برای جلوگیری از اضطراب و خستگی، پیشنهاد می شود. در صورتی که با سایر ویتامین های گروه ب و ویتامین ث باشد، کارایی بهتری دارد. در مطالعات نشان داده اند که کمبود اسید فولیک، افسردگی، بی خوابی، بی اشتهایی، بی خیالی، فراموشی، تحریک پذیری بیش از حد، ضعف و اضطراب را به دنبال خواهد داشت. اسید فولیک به طور طبیعی در نان های غلات کامل، سبزیجات و میوه ها وجود دارد.

منبع:harvardhealth

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها