دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۶
  در ادامه مباحث مشکلات جنسی، امروز به یکی از مهم‌ترین و شایع‌ترین اختلالات جنسی در آقایان یعنی اختلال نعوظ می‌پردازیم و درباره انواع و راه‌های تشخیص آن صحبت می‌کنیم.

 

به گزارش آوای خزر به نقل از روزنامه جام جم ، بروز گهگاه اختلال نعوظ طی دوران فعالیت جنسی در افراد، بیماری محسوب نمی‌شود، ولی اگر این مشکل تکرار شود و در فرد ایجاد اضطراب کرده و کیفیت رابطه زناشویی را مختل کند، بیماری محسوب می‌شود و نیازمند مداخله پزشکی است. به‌طور کلی عامل روحی ـ روانی یا علل فیزیکی و جسمی یا این‌که وجود هر دو علل (جسمی ـ روانی) به‌طور همزمان مسبب این اختلال می‌شود.

بروز اختلال ناگهانی و بدون زمینه قبلی در فرد جوان و سالمی که در پی استرس روحی - فکری دچار این مشکل شده، می‌تواند ناشی از علل روحی - روانی باشد، ولی بروز تدریجی اختلال نعوظ در مرد میانسال اغلب چاق و سیگاری که دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، فشار خون، مشکل قلبی و... است، می‌تواند ریشه در علل فیزیکی و جسمی داشته باشد.

در برخی موارد نیز عامل اختلال نعوظ، علل مشترک و همزمان جسمی و روانی است. مثلا مرد میانسال سیگاری و چاقی که دارای افسردگی و اضطراب زمینه‌ای نیز می‌شود با احتمال بالاتری می‌تواند به اختلال نعوظ مبتلا شود.


اخذ دقیق شرح حال توسط پزشک: توجه به شرایط سنی مراجعه‌کننده، وزن و چاقی، احتمال مصرف الکل و دخانیات، بررسی دفعات بروز این مشکل و شدت آن، سیر اختلال(رو به بهتر شدن یا بدتر شدن، تدریجی یا ناگهانی)، بررسی شرایط روحی ـ‌روانی فرد، بررسی میل جنسی، وجود نعوظ صبحگاهی، همچنین اختلالات جنسی همزمان همچون زود انزالی، وجود نعوظ دردناک یا شرح حال انحنای اکتسابی در حین نعوظ، شرح حال دارویی دقیق مثلا مصرف برخی داروهای ضد فشار خون، داروهای آرامبخش و داروهای هورمونی و بررسی مصرف داروهای آنابولیک در بدنسازی و همچنین سابقه مصرف خودسرانه داروهای کمکی برای نعوظ مثل ویاگرا، بررسی بیماری‌های زمینه‌ای موثر مثل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی و اختلال تیروئید.


معاینه دقیق توسط پزشک: بررسی وجود صفات ثانویه جنسی مثل موها در ناحیه تناسلی، بررسی شکل و لمس پلاک در تنه آلت براساس یافته‌های شرح حال و معاینه، ممکن است پزشک برای قطعیت در تشخیص، درخواست آزمایش هورمونال، عکس رنگی از آلت یا سونوگرافی رنگی آلت و سایر تست‌ها را کرده و در نهایت درمان را براساس علت زمینه‌ای و نوع اختلال آغاز کند.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: اختلال نعوظ
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها