دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
تاریخ مملو از داستان‌های افراد شجاعی است که با مهارت بالا در استفاده از سلاح‌های گوناگون جنگی و شجاعت خود، نام خود را جاودانه کرده‌اند. جنگجویانی که در نبرد‌های بسیاری شرکت کرده‌اند و با مهارت خود این نبرد‌ها را نیز با پیروزی به سرانجام رسانده‌اند.

آوای خزر: تاریخ مملو از داستان‌های افراد شجاعی است که با مهارت بالا در استفاده از سلاح‌های گوناگون جنگی و شجاعت خود، نام خود را جاودانه کرده‌اند. جنگجویانی که در نبرد‌های بسیاری شرکت کرده‌اند و با مهارت خود این نبرد‌ها را نیز با پیروزی به سرانجام رسانده‌اند.

بدون شک کمانداران در این جنگ‌ها نقشی اساسی را داشته‌اند. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا به معرفی چند تن از کمانداران چیره‌دست و مشهور تاریخ بپردازیم.

کمانداران چنگیزخان مغول

کمانداران مشهور تاریخ

امپراطوری مغول، تحت حکومت چنگیزخان یکی از بزرگ‌ترین امپراطوری‌ها در تاریخ بوده است. چنگیزخان پس از فتح بخش‌های زیادی از آسیا، کشور‌هایی از اروپای شرقی را نیز به سیطره‌ی خود درآورد. در تمام جنگ‌هایی که مغول‌ها در آن حضور داشتند، کمانداران آن‌ها نقشی اساسی را در پیروزی‌ها داشتند.

کماندارانی که با مهارت بالای خود در استفاده از کمان‌های ویژه‌ی خود، ترس و وحشت در دل دشمنان ایجاد می‌کردند. این کمانداران مهارت بالایی در تیراندازی در حین سوارکاری داشتند که این امر باعث برتری سپاه مغول در نبرد‌ها می‌شد.


رابین‌هود

کمانداران مشهور تاریخ

اگرچه رابین‌هود ریشه‌ای داستانی و افسانه‌ای دارد، اما نمی‌توان تاثیر این کماندار زبردست افسانه‌ای را بر تاریخ نادیده گرفت. ریشه‌ی داستان رابین‌هود، از قصه‌ی ﺩﺯﺩﺍﻥ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺟﻨﮕﻞ ﺷﺮﻭﻭﺩ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺷﻬﺮ ﻧﺎﺗﯿﻨﮕﻬﺎﻡ نشات می‌گیرد. رابین‌هود یک کماندار و شمشیر‌زن چیره‌دست بود.

رابین‌هود به خاطر دزدی از افراد ثروتمند و کمک کردن به فقرا مشهور است. رابین‌هود در اواخر دوره‌ی قرون وسطی به یک چهره‌ی محبوب و مردمی تبدیل شد. رابین‌هود امروزه در بسیاری از داستان‌های ادبی و فیلم‌ها نیز حضوری گسترده دارد.


جومونگ

کمانداران مشهور تاریخ

جومونگ، امپراطور و بنیانگذار «گوگوریو»، که به خاطر مهارت استثنایی خود در استفاده از تیر و کمان معروف بود. گوگوریو، شمالی‌ترین امپراطوری در کره بود که با قدرت و تأثیر قابل توجه جومونگ به امپراطوری بزرگی تبدیل شد. امپراطوری گوگوریو نزدیک به ۷۰۵ سال به سلطنت خود ادامه داد و در مجموع به وسیله‌ی ۲۸ امپراطور اداره شد. آرامگاه جومونگ امروزه در کره‌ی شمالی وجود دارد.


لو بو

کمانداران مشهور تاریخ

لو بو که ملقب به «ژنرال پرواز» است، ژنرال نظامی و جنگ‌سالاری بود که در اواخر «سلسله‌ی هان» زندگی می‌کرد. هیچ توصیفی از ویژگی‌های ظاهری لو بو در دسترس نیست. با این حال ذکر شده است که وی در تیراندازی با کمان و سوارکاری مهارت فوق‌العاده بالایی داشته است.

لو بو به خاطر خیانت به دوستان و متحدان خود مورد توجه قرار گرفت، اما ضعف در مدیریت کار‌ها و سوءضن به نزدیکان و زیردستان، سرانجام باعث سقوط لو بو شد. مشهورترین موفقیت لو بو در تیراندازی مربوط به سال ۱۹۶ میلادی است. جایی که لو بو از مهارت تیراندازی خود برای جلوگیری از نبرد بین «لیو بی» و ژنرال «جی لینگ یوان» استفاده کرد. لو بو اخیراً توسط سری بازی‌های ویدیویی Dynasty Warriors نیز معروف شده است. جایی که به عنوان یکی از ژنرال‌های معروف چینی می‌جنگد.


آرش کمانگیر

کمانداران مشهور تاریخ

آرش معروف به کمانگیر، از پهلوان‌های باستانی و اسطوره‌ای ایران است که در تیراندازی بسیار زبردست و بی‌مانند بود. او پس از شکست ایرانیان از تورانیان برای تعیین مرز دو کشور تیری را از نقطه‌ی شکست، ساری یا آمل، پرتاب کرد. تیر آرش پس از زمان درازی بر تنه‌ی درختی در مرو فرود آمد.

مرز ایران این گونه تعیین شد، اما پیکر آرش، که همه‌ی نیروی خود را برای پرتاب آن تیر گذاشته بود، پاره پاره شد و او جان خود را در راه میهن از دست داد. کهن‌ترین نوشته‌ای که در آن از آرش سخن رفته، کتاب اوستا (یشت هشتم، بند ششم) است که در آن از قهرمانی به نام ارخشه با ویژگی‌هایی مانند تیزتیر و تیزتیرترین ایرانیان، یاد شده است.

منبع: archerxusa

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار