دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۰
رییس مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساخت مثانه مصنوعی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش آوای خزر، دکتر محمدکاظم آقامیر رییس مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که حدود چهار سال و نیم بر روی طراحی و ساخت مثانه مصنوعی فعالیت کرده‌ایم، گفت: تکنولوژی‌های مختلفی برای ساخت مثانه مصنوعی به کار گرفته می‌شوند؛ به عنوان مثال موادی چون سیلیکون که ماده‌ای است بر بدن واکنشی ندارد. مثانه ساخت محققان ایرانی از عناصری با تکنولوژی بالا ساخته شده است.

وی افزود: در مراحل پیشرفته سرطان مثانه مجبور می‌شویم مثانه را از بدن بیمار خارج کنیم. در دنیا و در ایران روال بر این است که پس از خارج کردن مثانه از بدن فرد مبتلا، از روده‌ها مثانه ساخته می‌شود یا یک کاندوئیت از روده ساخته شده و به پوست و مجرا متصل می‌شود. با ساخت کاندوئیت ومثانه مصنوعی دیگر نیاز نیست که از روده‌ها استفاده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران ادامه داد: بهترین کار این است که از وسیله‌ای استفاده شود که هم زمان عمل را کاهش دهد و  هم از روده‌ها استفاده نشود چرا که دستکاری روده عوارض خود را دارد. با استفاده از مثانه مصنوعی یا کاندوئیت، پزشکان از استفاده از روده بیمار برای ساخت مثانه بی‌نیاز می‌شوند.

آقامیر با بیان این که این نخستین‌ بار است که در ایران کاندوئیت و مثانه مصنوعی طراحی و ساخته می‌شود، گفت: این تکنولوژی در حال طی مرحله مدل حیوانی است و پس از آن مراحل مختلف انسانی را خواهد گذراند. در دنیا ایده‌هایی در رابطه با ساخت مثانه مصنوعی وجود داشته ولی عمومی نشده است اما تغییراتی که ما در ساخت این مثانه مصنوعی اعمال کردیم برای نخستین‌ بار در جهان رخ داده است. همان طور که می‌دانید ثبت یک اختراع در صورتی انجام می‌شود که اختراع نوآوری‌هایی نسبت به اختراعات قبلی داشته باشد که این پروژه مرحله ثبت خود را با موفقیت طی کرده و ثبت اختراع را دریافت کرده است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها