دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۴۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۲
هر کس می تواند مهارت های خود را در هر زمان تقویت کند.

 آوای خزر: هر کس می تواند مهارت های خود را در هر زمان تقویت کند. و همیشه جایی برای پیشرفت وجود دارد. کتاب­ها، کلاس ها و گروه­های حمایتی می توانند منابع بسیارخوبی برای کمک به والدین دراین زمینه باشند. اما نکته مهم برای بهتر شدن، کار سخت و فداکاری و تعهد برای تبدیل شدن به بهترین والدینی است که می توانید باشید.
مجموعه خاصی از مهارت ها که والدین برای پرورش فرزندان مسئولیت پذیر به آن نیاز دارند، در زیر بیان شده است.

مسائل ایمنی را تشخیص دهید
به نظر می رسد موثرترین والدین قادر هستند، یک مایل دورتر خطرات را مهار کنند. آن­ها تعادل بین بی پروا بودن و کم کار بودن را پیدا می کنند. آن­ها عواقب طبیعی را در صورت عدم امنیت دنبال می­کنند و به کودکان مهارت های لازم را برای تصمیم گیری سالم می آموزند.
هدف نهایی آنها این است که به فرزندشان بیاموزند که مسائل ایمنی را به تنهایی تشخیص دهد، بنابراین وقتی والدینش در اطراف نیستند، می تواند از خود محافظت کند.
یک مثال مثبت ارائه کنید
والدینی که می گویند، همانطور که می­گویم انجام بده، واقعا موثر نیستند. کودکان به جای شنیدن آنچه می گویند، بیشتر از تماشای آنچه والدینشان انجام می­دهند، یاد می گیرند. اگرچه دشوار است، حتی وقتی عصبانی هستید، از کلمات مودبانه استفاده کنید. اما یادآوری این نکته مهم است که کودک شما همیشه مراقب است. الگوبرداری از رفتارهای مناسب یک مهارت اساسی برای والدین است.
محدودیت های مناسب را تنظیم کنید
دانستن اینکه چه وقت نه بگویید و چگونه به محدودیت های خود بپیوندید، مهارتی است که تمرین می خواهد. با گذشت زمان، شما می دانید که کودک شما چقدر می تواند از پس خود برآید و چگونه به او می­توانید کمک کنید، تا در برابر ناامیدی مقابله کند. حتی وقتی که به او اجازه نمی دهید کاری را که می خواهد انجام دهد.
همه بچه ها متفاوت هستند و فقط به دلیل اینکه کودک در سنین خاصی قرار دارد لزوماً به معنای آمادگی او برای امتیازات خاص نیست. بعضی اوقات، تعیین محدودیت ها شامل یک سری آزمایش ها و خطا هاست.
به کودکان بیاموزید که با احساسات ناراحت کننده کنار بیایند
والدین موثر فقط عواقب را به عنوان تهدید بیان نمی کنند. قوام، بخش اساسی برای کمک به بچه ها است که یاد بگیرند، رفتار خود را بهتر مدیریت کنند. اگر کودک فقط نیمی از پیامد منفی را برای رفتار خود دریافت کند، احتمالاً رفتار نادرست متوقف می شود. اما، پیامدهای روشن و مداوم به کودک کمک می­کند تا یاد بگیرد.
پیامدهای مثبت و منفی برای کودکان
نظم و انضباط موثر این است که والدین بتوانند تشخیص دهند که آیا این نبرد ارزش جنگ داردیا نه. اگر احتمالاً منجر به مبارزات قدرت شود، بعضی اوقات ارزش رفتارها از بین می‌رود. از مبارزه قدرت با یک کودک مخالف پرهیز کنید.
استرس را به طور موثر مدیریت کنید
والدینی که استرس خود را به طور موثر مدیریت می کنند، بهتر برای برخورد با مشکلات رفتاری مجهز هستند. والدین استرس زا بیشتر به احتمال زیاد فریاد می­زنند یا متناقض عمل می کنند ویا بیشتر از مجازات استفاده می کنند. و این می تواند به یک چرخه ناسالم منجر شود.
توجه مثبت داشته باشید
پیدا کردن وقت برای توجه مثبت روزانه به بچه ها، می تواند تفاوت زیادی در زندگی کودک ایجاد کند. چند دقیقه توجه مثبت باعث می شود که سایر استراتژی های نظم و انضباط نیز بسیار موثرترشود.
انتظارات روشن را تعیین کنید
هنگامی که بچه ها آنچه را که از آن­ها انتظار می رود را درک نمی کنند، تحقق انتظارات والدین برای آن­ها غیرممکن است. موثرترین والدین قادر به توضیح انتظارات خود هستند.
با دانستن این نکات بهتر می­توانید رفتار فرزند خود را مدیریت کنید.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها