دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۵۲
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۰
کیوی یکی از میوه‌های موثر در پیشگیری و بهبود علائم سرماخوردگی است. مصرف کیوی و سرماخوردگی باهم رابطه دارند؛ کودکان و افرادی که کیوی می‌خورند در حین سرماخوردگی دچار خس‌خس کمتری در سینه می‌شوند.
کیوی و سرماخوردگی
آوای خزر: میوه‌ سبز و شیرین کیوی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های ث و ای است. ویتامین ث، نه تنها به درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک کرده، بلکه می‌توان از آن برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها نیز استفاده کرد. ویتامین ث باعث افزایش تولید آنتی بادی‌ها و سلول‌های سفید خون شده که به از بین بردن عفونت کمک می‌کنند. ویتامین E برای تولید ایمونوگلوبولین‌ها مورد نیاز است. ایمونوگلوبولین‌ها از بدن در برابر باکتری‌های بیماری زا محافظت می‌کنند.

روش‌های مصرف کیوی

  • کیوی را پوست کنده، خرد کنید و درون ماست بریزید.
  • کیوی را خرد کرده و با انواع توت ترکیب کنید.
  • از کیوی در سالاد‌های خود استفاده کنید.
  • کیوی را به تنهایی مصرف کنید.

 

ویتامین ث و سیستم ایمنی کودک

سیستم ایمنی بدن یک مکانیسم دفاعی طبیعی برای مبارزه با عفونت‌های داخلی و خارجی است. بهترین راه برای تقویت سیستم ایمنی کودک، مصرف غذا‌های غنی از ویتامین ث است. تحقیقات نشان داده اند که ویتامین ث علاوه بر کمک به پیشگیری از سرماخوردگی، می‌تواند به کاهش شدت و مدت علائم سرماخوردگی نیز کمک کند.

مصرف کیوی برای درمان سرماخوردگی

محققان نیوزیلندی دریافته اند که مصرف کیوی طلایی، شدت و مدت علائم برخی از عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی را کاهش می‌دهد. در یک مطالعه، تعدادی افراد مسن را به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم کردند. به مدت یک ماه، یکی از گروه‌ها دو عدد موز در روز و گروه دیگر ۴ عدد کیوی در روز مصرف کرده اند. سپس، در ماه بعد، جای گروه‌ها را با هم عوض کردند. استفاده از موز به عنوان پلاسبو یا دارونما به این علت بوده است که کالری موز نسبتا شبیه به کیوی بوده، اما ارزش غذایی آن کمتر است.
 
 
هدف این مطالعه، تعیین این موضوع بوده است که آیا مصرف منظم کیوی در مقایسه با موز می‌تواند باعث کاهش میزان بروز، استمرار و شدت علائم عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی شود یا خیر. نتایج تحقیق، کاهش خاصی در میزان بروز این بیماری‌ها نشان نداد. اما کسانی که در زمان مصرف کیوی، دچار بیماری شده بودند، شدت و مدت زمان احتقان سر و همچنین مدت زمان گلودرد در آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش یافته بود. بیمار‌انی که موز مصرف کرده بودند، به مدت ۵ روز دچار گلو درد و احتقان بودند، در حالی که بیمار‌انی که کیوی مصرف کرده بودند، پس از یک یا دو روز احساس بهبودی پیدا کردند. انتخاب افراد سالمند در این تحقیق به این علت بوده است که آن‌ها بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های تنفسی هستند.

کیوی و سرماخوردگی
کودکان نیز بیشتر از بزرگسالان در معرض ابتلا به عفونت‌های دستگاه تنفسی قرار می‌گیرند. در یک مطالعه دیگر، ۶۶ کودک پیش دبستانی را نیز به دو گروه (کیوی و موز) تقسیم کردند. در گروه کیوی، نه تنها بهبود قابل ملاحظه‌ای در علائم بیماری مشاهده شد، بلکه کودکان کمتری نیز به بیماری‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا دچار شده بودند. به طور کلی، می‌توان این طور گفت که مصرف کیوی در کودکان می‌تواند احتمال ابتلا به سرماخوردگی و یا آنفلوآنزا را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد. هرچند، طبق گزارش ها، از هر ۱۵۰ کودک، یک نفر به کیوی حساسیت دارد. بنابراین، کیوی برای همه افراد مناسب نیست.
 
آیا کیوی و سرماخوردگی رابطه خاصی باهم دارند؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای همین صفحه در قسمت ارسال نظر با مخاطبان آوای خزر در میان بگذارید.
 
انتهای پیام/1000
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها