به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، نشست خبری دکتر محمدرضا شیران معاون غذا  و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مناسبت هفته غذا و دارو در این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست، با تاکید بر اینکه کنترل کیفیت مواد غذایی به صورت مستمر انجام می‌شود؛ گریزی هم به عادات غذایی و دارویی زد که این عادات نامطلوب مانند استفاده بی‌رویه از فست‌فودها و خوددرمانی، در درازمدت اثار سوئی را بر جشم و روان افراد می‌گذارد.

شیران بیان کرد: صنایع غذایی مازندران برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر اشتغالزایی کرده است.

 در ادامه حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با اشاره به نگرانی که درباره محصولات تراریخته در استان وجود دارد، اظهار داشت: محصولات تراریخته کاملا مشخص هستند و تاکنون ۸۰ درصد محصولات تولیدی استان چنانچه تراریخته باشند، روی آنها علامت مخصوص درج شده است.

 

برای دیدن تصاویر در اندازه اصلی، لطفا روی تصویر منتخب کلیک کنید

اخبار مازندران

انتهای پیام/