آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۸۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
پاستیل از تنقلاتی است که کمتر کسی به آن نه می‌گوید. این خوراکی خوشمزه طرفداران پروپا قرصی هم دارد که لحظه ای نمی‌توانند بدون آن سر کنند.

 

آوای خزر: در بین خوراکی‌هایی مثل انواع دسر و شیرینی، کراکر، آلبالو خشکه و انواع میوه‌های خشک مثل برگه زردآلو و انجیر، پاستیل از تنقلاتی است که کمتر کسی به آن نه می‌گوید. این خوراکی خوشمزه طرفداران پروپا قرصی هم دارد که لحظه ای نمی‌توانند بدون آن سر کنند. خبر خوب برای آن‌ها این است که می‌توانند با خواندن دستور تهیه ما هله‌هوله مورد علاقه خود را در خانه درست کنند و از آن لذت ببرند؛ برای درست کردن پاستیل خانگی تنها حدود ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
چیز دیگری که پاستیل‌های خانگی را جذاب‌تر می‌کند طعم بی‌نظیر آن نسبت به پاستیل‌های کارخانه‌ای است. علاوه بر این در تهیه پاستیل‌های خانگی می‌توانید از طعم موردعلاقه خود استفاده کنید و محدود به طعم‌های پاستیل‌های کارخانه‌ای نیستید.

 
پودر ژلاتین طعم دار یک بسته
پودر ژلاتین بدون طعم شش بسته
آب (خنک) نصف فنجان
قالب شکلات و آب‌نبات به مقدار لازم
اسپری پخت‌وپز (برای جلوگیری از چسبیدن) به مقدار لازم

مرحله اول

قبل از هر چیز مطمئن شوید که قالب شکلات تمیز و خشک باشد. حالا می‌توانید لایه‌ای ظریف از اسپری پخت‌وپز را بر روی قالب‌ها اسپری کنید و قالب را روی سینی پخت قرار دهید.

مرحله دوم

حالا پودر ژلاتین طعم دار، بدون طعم و آب خنک را در یک شیرجوش مخلوط‌کنید. این ترکیب را به‌قدری مخلوط‌کنید که کاملاً باهم مخلوط شوند و پودر ژلاتین در کاملاً حل شود.

مرحله سوم

شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید و به مخلوط کردن ترکیب ادامه دهید.

مرحله چهارم

بعد از آن وقتی‌که محلول حالت کاملاً مایع به دست آورد، همه ژلاتین‌ها در آب مخلوط شدند شیرجوش را از روی شعله برداشته و محلول را به ظرفی مثل پارچ منتقل کنید.

مرحله پنجم

ژلاتین را در قالب‌های شکلات بریزید و سپس قالب را به یخچال منتقل کنید و منتظر باشید تا کاملاً ببندند.

حالا ژله‌ها را از قالب بیرون بیاورید و از خوشمزه‌ترین پاستیل‌های خانگی لذت ببرید.

نکات طرز تهیه پاستیل خانگی

·         برای اینکه پاستیل‌ها در کنار هم به یکدیگر نچسبند، لازم است که 24 ساعت در یک ظرف دربسته قرار گیرند.

·         در فرآیند تهیه پاستیل می‌توانید با اضافه کردن گلوکز به محلول پاستیل ترکیب آن را کش‌دار تر کنید. گلوکز مایع را می‌توانید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید.

·         پاستیل خانگی را بهتر است قبل از 30 روز از گذشت تهیه آن مصرف کنید. ضمناً پاستیل باید در ظرف دربسته در یخچال نگه‌داشته شود، در غیر این صورت احتمالاً به‌زودی کپک می‌زند.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: تنقلات
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار