دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱
کاپ کیک شکلاتی یا مافین از جمله محبوب‌ترین دسرها در ویترین قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها به خصوص از نگاه بچه‌هاست.

آوای خزر: کاپ کیک شکلاتی یا مافین از جمله محبوب‌ترین دسرها در ویترین قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها به خصوص از نگاه بچه‌هاست. تاریخچه تولد کاپ کیک به سال ۱۷۹۶ میلادی برمی‌گردد. برخی کاپ کیک و Fairy Cake را با هم اشتباه می‌گیرند، اما حقیقت این است که Fairy Cake یا کیک «جن و پری» استایل و سبک انگلیسی کاپ کیک و کوچک‌تر از کاپ کیک است. هر عدد کاپ کیک برای یک نفر سرو می‌شود و معمولا روی آن را با انواع شیرینی و میوه تزیین می‌کنند. ۱۶ اکتبر (۲۶ مهر) هر سال روز جهانی کاپ کیک شکلاتی است. به همین مناسب طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم و مجلسی به روش قنادی برای ۱۲ نفر را از سایت آشپزی The Stay At Home CHEF در آوای خزر بخوانید.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه ۲۴ عدد کاپ کیک شکلاتی نرم و مجلسی 

 

مواد لازم برای تهیه 24 عدد کاپ کیک شکلاتی

 

کاپ کیک شیرینی نرم محبوب بچه‌هاست و اغلب خانواده‌ها ترجیح می‌دهند که این کیک را در منزل به کمک بچه‌ها درست کنند. به این ترتیب هم لذت خوردن کاپ کیک شکلاتی نرم و عالی هم هم لذت آشپزی کردن با بچه‌ها را تجربه می‌کنید.

آرد همه کاره یا همه منظوره (آرد ساده): ۱ و ½ پیمانه

شکر آسیاب شده: ۱ و ½ پیمانه

پودر کاکائو شیرین نشده: ¾ پیمانه

جوش شیرین: ۱ و ½ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: ¾ قاشق چایخوری

نمک: ¾ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ بزرگ: ۲ عدد

باترمیلک: ¾ پیمانه

آب گرم: ¾ پیمانه

روغن گیاهی: ¼ پیمانه

اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم کره شکلاتی

 

کره نرم شده در دمای اتاق: ۱و ¼ پیمانه

پودر کاکائو شیرین نشده: ¾ پیمانه

اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری

پودر شکر: ۳ تا ۴ پیمانه

 

حتما بخوانید  وافل نوتلا و موز؛ 3 طرز تهیه آسان وافل نوتلا در ساندویچ ساز، وافل ساز یا فر

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم

 

روز جهانی کاپ کیک؛ طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم و مجلسی برای 12 نفر+طرز تهیه باترمیلک

 

تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم و مجلسی و فنجانی برخلاف اسم و ظاهر این شیرینی نسخه پیچیده‌ای ندارد. فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا یا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای درست کردن کاپ کیک بهتر است کپسول کاغذی را از مغازه‌های که لوازم قنادی می‌فروشند تهیه کنید. برای تهیه کاپ کیک شکلاتی ابتدا آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. این کار را با سرعت پایین انجام دهید تا مواد خود با هم ترکیب شوند.

در یک ظرف دیگر دو عدد تخم‌مرغ که از قبل در دمای اتاق قرار گرفته‌اند، باتر میلک، آب گرم، روغن و اسانس وانیل را با سرعت متوسط با هم مخلوط کنید. آنقدر این مواد را با هم‌زن دستی یا برقی بزنید تا یک مایه صاف و یکدست به دست بیاورید. دو دقیقه برای هم زدن و مخلوط کردن این مواد کافی است.

در مرحله بعد مواد خشک را که از قبل در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده بودید به مایه کم‌کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مرتب هم بزنید تا گوله نشود. مایه به دست آمده برای کاپ کیک شکلاتی مجلسی کمی سفت است و این طبیعی است.

 

روز جهانی کاپ کیک؛ طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم و مجلسی برای 12 نفر  به روش قنادی

 

مایه کاپ کیک شکلاتی آماده است. هر کپسول کاغذی برای یک عدد کاپ کیک است. به اندازه ¾ کپسول کاغذی در آن مایه کاپ کیک را بریزید. قالب را در فر بگذارید و ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بعد از فر بیرون بیاورید. برای این‌که مطمئن شوید کاپ کیک‌ها پخته شده‌اند نوک چنگال یا یک خلال دندان تمیز را در کاپ کیک فرو کنید. اگر نوک چنگال یا خلال دندان تمیز بود و مایه کاپ کیک به آن نچسبیده بود نشان دهنده پختن کاپ کیک است.

برای درست کردن کرم کره شکلاتی در یک ظرف بزرگ کره را بگذارید و با همزن دستی هم بزنید تا روی کره حباب درست شود. سپس پودر کاکائو و اسانس وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.

در مرحله بعد پودر شکر را اضافه کنید. هر بار یک پیمانه پودر شکر اضافه کنید و هم بزنید. ۳ تا ۴ پیمانه شکر را در ۴ مرحله اضافه کنید و هر بار مایه به دست آمده را هم بزنید. کرم کره کاکائو را برای تزیین کاپ کیک‌ها در یک قیف و ماسوره بریزید و روی کاپ کیک‌هایی که کاملا سر شده‌اند را با آن پر و تزیین کنید. اضافه کردن کرم کاکائو شکلاتی یا هر کرم و شکلات و میوه دیگر برای تزیین کاپ کیک اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف یا اضافه کنید.

 

حتما بخوانید  طرز تهیه و تزیین کیک ردولوت مجلسی+ترفند سرکه سفید برای قرمزی کیک

نکته

 

روز جهانی کاپ کیک؛ طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم و مجلسی برای 12 نفر به روش قنادی

 

برای درست کردن باتر میلک یک پیمانه شیر پرچرب که به دمای محیط رسیده است را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش یا آبلیمو مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند. آبلیمو باعث می‌شود که شیر بریده شود و ما هم دقیقا همین را می‌خواهیم؛ شیر بریده شده با آبلیمو که روی شیر کمی سفت شده است. برای تهیه ۲۴ عدد کاپ کیک شکلاتی، ۳/۴ پیمانه از این باتر میلک کافی است.

منبع: مجله کوروش
 
انتهای پیام/1000 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار