دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۸۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۱
رئیس انجمن صنایع غذایی استان مازندران از برگزاری هفتمین روز جهانی غذا در شهرستان بابلسر خبر داد و گفت: این جشن با همکاری همه اهالی صنعت غذای استان مازندران تدارک دیده شده و به جز برگزاری مسابقات، سرگرمی، نمایش، تست محصولات، اهدای جوایز و انتخاب محصولات برتر و کارشناسان برتر که از طریق رای‌گیری صورت گرفته است، انجام می‌شود.

به گزارش آوای خزر به نقل از فارس، محمد رزاقی با اشاره به اینکه بر طبق برنامه‌های هرساله انجمن صنایع غذایی مازندران، بزرگداشت روز جهانی غذا را انجام می‌دهد، بیان کرد: این برنامه هر ساله در مهرماه برگزار می‌شد اما در سالجاری به دلیل تقارن با ایام محرم به آبان ماه موکول شده است.

وی با بیان اینکه هفتمین روز جهانی غذا در شهرستان بابلسر برگزار می‌شود، بیان کرد: این جشن با همکاری همه اهالی صنعت غذای استان مازندران تدارک دیده شده و به جز برگزاری مسابقات، سرگرمی، نمایش، تست محصولات، اهدای جوایز و انتخاب محصولات برتر و کارشناسان برتر که از طریق رای‌گیری صورت گرفته است، انجام می‌شود.


رزاقی با تاکید بر اینکه با استعلام از دستگاه‌های نظارتی، فرآیند انتخاب اولیه شرکت‌ها و واحدهای برتر کیفیت غذایی استان انجام شده است، گفت: در روز 13 آبان واحدهای نمونه و کارشناسان برتر معرفی و انتخاب می‌شوند.


وی با اشاره به اینکه فرآیند انتخابات این کارشناسان و واحدهای برتر از طریق رای‌گیری الکترونیک خواهدبود، گفت: این انتخاب هر ساله صورت می‌گیرد و از این طریق تلاش می‌شود که کیفیت محصولات و خدمات در واحدهای تولیدی در معرض انتخاب و رای‌گیری قرار داده شود.


رزاقی از مشارکت نخبگان صنعت غذا، گروه‌های خاص جامعه هدف و خانواده‌ها و اهالی رسانه در انتخاب کارشناسان و واحدهای برتر تولیدی استان خبر داد و گفت: این انتخاب هر ساله صورت می‌گیرد و نتایج آن نیز در روز صنعت غذا معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار