دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵
ترشی کدو حلوایی هندی و ترشی کدو حلوایی با گوجه فرنگی دو نوع ترشی خوشمزه هستند که به دو روش متفاوت تهیه می شوند و ادویه های متنوعی در آنها کاربرد دارد.
ترشی کدو حلوایی
 
آوای خزر: از آنجا که کالری کدو حلوایی کم است و در هر ۱۰۰ گرم آن تنها ۴۲ کالری دارد، در رژیم‌های غذایی کم کالری و برای کاهش وزن استفاده می‌شود. این ماده غذایی باارزش و پرخاصیت در تهیه انواع دسر با کدو حلوایی، آش کدو حلوایی، سوپ کدو حلوایی و ... به کار می‌رود. ترشی کدو حلوایی از دیگر فراورده‌های آن است که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم. در ادامه با طرز تهیه دو نوع ترشی کدو حلوایی با ما همراه باشید ...


طرز تهیه ترشی کدو حلوایی هندی

مواد لازم
کدو حلوایی 1 کیلوگرم
سرکه 2 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
پوست لیمو ترش 1 عدد
دانه فلفل سیاه 10 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 1 تکه کوچک
نمک به میزان لازم

دستور تهیه:
  1. پوست لیمو ترش را تمیز بشویید، آن را به صورت خلالی خرد کنید و در قابلمه کوچکی بریزید.
  2. سرکه، دانه فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. زنجبیل را خرد کرده و زمانی که سرکه گرم شد، همراه با شکر و دارچین به قابلمه اضافه کنید.
  4. مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شکر در سرکه حل شود.
  5. در این فاصله، پوست کدو حلوایی را گرفته و آن را به هر شکل دلخواهی خرد کنید.
  6. تکه‌های کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
  7. پس از ۱۵ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید ترشی کدو حلوایی خنک شود.
  8. ترشی کدو حلوایی را پس از خنک شدن در بطری شیشه‌ای استریل ریخته و به اندازه یک بند انگشت روی آن را با روغن مایع بپوشانید تا هوا به داخل ترشی نفوذ نکند.
  9. در شیشه را محکم بسته و در یخچال قرار دهید.
  10. ترشی کدو حلوایی پس از یک روز آماده است و می‌توانید ان را مصرف کنید.
  11. ترشی کدو حلوایی را در یخچال نگهداری و حداکثر تا یک هفته مصرف کنید، زیرا خیلی زود خراب می‌شود.


طرز تهیه ترشی کدو حلوایی با گوجه فرنگی

مواد لازم
پیاز قرمز متوسط 2 عدد
سیر 3 حبه
زنجبیل 2.5 سانتی متر
روغن 30 میلی لیتر
دانه شنبلیله 1 قاشق چایخوری
کدو حلوایی 500 گرم
فلفل سبز تند 2 عدد
پودر گشنیز 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
آبلیموی ترش 1 فنجان
پوست رنده شده لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 450 میلی لیتر
نمک دریا 1.5 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 250 گرم

دستور تهیه:
  1. برای تهیه ترشی با این میزان مواد به یک بطری شیشه‌ای یک لیتری نیاز دارید که قبل از استفاده باید آن را استریل کنید.
  2. برای استریل کردن شیشه، درپوش لاستیکی در شیشه را جدا کرده، سپس شیشه را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که روی حرارت ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.
  3. درپوش لاستیکی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید، سپس آن را از آب جوش خارج کرده و روی پارچه نخی تمیزی قرار دهید تا خشک شود.
  4. پیاز‌ها را پوست گرفته و به صورت حلقه‌های نازکی برش بزنید.
  5. سیر و زنجبیل را پوست گرفته و رنده کنید.
  6. روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس دانه‌های شنبلیله را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا صدای ترکیدن دانه‌ها به گوش برسد.
  7. پیاز خرد شده، زنجبیل و سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا عطر آن‌ها خارج شود.
  8. پودر گشنیز، پودر زیره و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید.
  9. گوجه فرنگی خرد شده را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا محتویات داخل تابه به مدت چند دقیقه بر روی حرارت ملایم بجوشند، سپس پوست رنده شده لیمو را به تابه اضافه کنید.
  10. پوست کدو حلوایی را گرفته و گوشت آن را به صورت مکعب‌های هم‌اندازه خرد کنید.
  11. فلفل سبز را از طول برش زده و تخم‌های وسط آن را خارج کنید.
  12. کدو حلوایی و فلفل سبز را در تابه ریخته و آبلیمو و سرکه سیب را به آن اضافه کنید.
  13. اجازه دهید مواد به نقطه جوش رسیده و کدو حلوایی بپزد.
  14. پس از پختن کدو حلوایی، آن را از تابه خارج کرده، در کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.
  15. نمک و شکر را به مواد داخل تابه اضافه کرده و اجازه دهید بجوشند تا غلیظ شوند.
  16. کدو حلوایی را مجددا به تابه برگردانده و پس از گرم شدن آن، حرارت را خاموش کنید.
  17. ترشی کدو حلوایی را به همان صورت داغ داخل شیشه استریل ریخته، در شیشه را محکم ببندید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود.
  18. این ترشی پس از چند هفته آماده مصرف است.


سخن آخر

رنگ نارنجی درخشان کدوحلوایی به خاطر وجود مقادیر زیادی بتاکاروتن در آن است. افرادی که از رژیم‌های غذایی غنی از بتاکاروتن پیروی می‌کنند، کم‌تر در معرض ابتلا به سرطان قرار می‌گیرند. امیدواریم این ترشی خوشمزه را درست کنید و با مصرف آن از خواص بی نظیر کدو حلوایی برخوردار شوید.  
منبع: ستاره
انتهای پیام/1000
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها