دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
کالری روغن کنجد در هر ۱۰۰ گرم ۸۴۶ کالری است. روغن کنجد پرکالری است و مصرف بی‌اندازه آن منجر به چاقی می‌شود. در این مقاله ارزش غذایی، خواص و مضرات این روغن گیاهی را بررسی کرده‌ایم.
کالری روغن کنجد
 
آوای خزر: آیا درباره خواص روغن کنجد شنیده‌اید و تا به حال این روغن را برای پخت و پز به کار برده‌اید؟ روغن کنجد روغنی سالم است. می‌توان این روغن را به جای روغن‌های صنعتی مضر استفاده کرد و از خواص بی‌شمار آن بهره‌مند شد. این روغن مصارف دارویی هم دارد و برای درمان مشکلات پوستی مانند اگزما مفید است. اما خوب است ابتدا درباره کالری روغن کنجد بدانیم تا میزان مناسب مصرف آن را در برنامه غذایی روزانه در نظر بگیریم و سپس خواص و مضرات این روغن را بررسی کنیم.
 

روغن کنجد چند کالری دارد؟

هر ۱۰۰ گرم روغن کنجد حاوی ۸۶۴ کالری است.
 
ارزش غذایی روغن کنجد
مقدار ۱۰۰ گرم درصد نیاز روزانه
کالری ۸۶۴ -
چربی کل ۱۰۰.۸ گرم ۱۵۵٪
چربی اشباع شده ۱۳.۷ گرم ۶۸٪
سدیم ۰ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۰ میلی گرم ۰٪
ویتامین C ۰ میلی گرم ۰٪
آهن ۰ میلی گرم ۰٪
کلسیم ۰ میلی گرم ۰٪
فیبر ۰ میلی گرم ۰٪
پروتئین ۰ میلی گرم ۰٪
ویتامین K ۱۳.۶ میلی گرم ۱۲٪
ویتامین E ۱.۴ میلی گرم ۱۷٪
کولین ۰.۲ میلی گرم ۱٪

 

خواص و فواید روغن کنجد

دوست دارید درباره خواص روغن کنجد بیشتر بدانید؟ برخی از مهم‌ترین خواص این روغن گیاهی را در ادامه برایتان آورده‌ایم.

۱. تنظیم فشار خون

روغن کنجد عاری از سدیم است. این روغن فشار خون را افزایش نمی‌دهد. کسانی که فشار خونشان بالاست و از خوردن غذا‌های حاوی روغن محروم شده‌اند، می‌توانند از این روغن برای پخت و پز استفاده کنند.

۲. شادابی و زیبایی پوست

روغن کنجد حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین E است. این روغن علاوه بر مصرف خوراکی در تولید لوازم آرایشی هم کاربرد دارد. روغن کنجد پوست را نرم و مرطوب می‌کند. این روغن برای التیام پوست و رفع خستگی آن مؤثر است.
دیگر فایده روغن کنجد این است که از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند. با این گفته‌ها، اگر می‌خواهید پوستتان شاداب و جوان بماند، روغن کنجد را حتماً استفاده کنید.

خواص روغن کنجد
 

۳. پیشگیری و درمان بیماری‌های التهابی

بیماری‌های التهابی مانند رماتیسم و درد مفاصل به سراغ هر فردی می‌تواند بیاید. روغن کنجد التهابات درونی را کاهش می‌دهد و از بروز بیماری‌های التهابی پیشگیری می‌کند. این روغن برای درمان رماتیسم و درد‌های مفصلی هم مفید است.

۴. پیشگیری از سفیدی مو‌ها و افزایش شادابی آن‌ها

سفید شدن زودرس مو‌ها برای دختران و پسران جوان زیادی پیش می‌آید. اگر می‌خواهید موهایتان مشکی و براق بماند، روغن کنجد را وارد برنامه غذایی‌تان کنید. روغن کنجد فولیکول‌های مو را تقویت می‌کند و رنگ‌دانه‌های آن را حفظ می‌کند. این روغن برای رشد مو‌ها هم مفید است.
اگر احساس خارش و سوزش در سرتان دارید یا این که مدام با شوره سر دست و پنجه نرم می‌کنید، روغن کنجد بخورید. این روغن حساسیت‌های پوستی را برطرف می‌کند و شوره سر را از بین می‌برد.

۵. درمان یبوست

افراد زیادی با مشکل یبوست درگیر هستند. برای حل کردن این مشکل گوارشی، باید عادات غذایی خودتان را عوض کنید. سبزیجات بیشتری مصرف کرده و از روغن کنجد برای پخت و پز استفاده کنید. روغن کنجد ملین است و نمی‌گذارد که به یبوست و مشکلات ناشی از آن مانند هموروئید یا بواسیر دچار شوید.

روغن کنجد چقدر کالری دارد؟
 

عوارض روغن کنجد

مثل هر ماده غذایی دیگر مصرف روغن کنجد نیز غیر از خواص، ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد. عوارض روغن کنجد دارد عبارتند از:

۱. ایجاد واکنش‌های آلرژیک

برخی از افراد با خوردن روغن کنجد دچار واکنش‌های آلرژیک می‌شوند. اگر شما هم جزء این افراد هستید، بهتر است روغن گیاهی دیگری را برای پخت و پز استفاده کنید.

۲. تداخل با دارو‌ها

روغن کنجد ممکن است با دارو‌هایی مانند دارو‌های فشار خون تداخل داشته باشد. حتماً قبل از مصرف این روغن با پزشک معالجتان مشورت کنید.

۳. افزایش وزن

روغن کنجد مانند سایر روغن‌های گیاهی سرشار از چربی است. زیاده روی در مصرف این روغن منجر به اضافه وزن و چاقی خواهد شد.

۴. افزایش احتمال سقط جنین

خانم‌های باردار نباید روغن کنجد بخورند. این روغن انقباضات رحم را افزایش می‌دهد و احتمال سقط جنین را زیاد می‌کند. این افراد می‌توانند روغن کنجد را به پوستشان بمالند و از خواص آن بهره‌مند شوند. مالیدن روغن کنجد روی پوست، ترک‌های بارداری را کم می‌کند و پوست را شاداب و با طراوت نگه می‌دارد.

سخن آخر

میزان کالری روغن کنجد بالاست. این روغن مانند سایر روغن‌ها کالری قابل توجهی دارد به طوری که در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۸۶۴ واحد انرژی است. بنابراین در مصرف آن نباید زیاده روی کرد. روغن کنجد دارای خواص زیادی برای بدن است. از جمله برای پوست و مو مفید است و مشکلات گوارشی مانند یبوست را درمان می‌کند. این روغن گیاهی فشار خون را روی حالت نرمال نگه می‌دارد. البته کسانی که داروی فشارخون می خورند ، بهتر است روغن دیگری را استفاده کنند.
روغن کنجد دارای مضرات نیز هست. این روغن خطر انقباضات رحمی و سقط جنین را افزایش می‌دهد. احتمال حساسیت فردی به روغن کنجد وجود دارد. این روغن را به اندازه مصرف کنید و اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید، قبل از خوردن روغن کنجد حتما با پزشکتان مشورت کنید.
 منبع: ستاره

برگرفته از: nutritionix و eatthismuch
 
انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار