دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۳۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های مازندران/ 19
در گفت‌وگوی خودمانی با چند دانش‌آموز بازدیدکننده: رسانه‌ها اطلاعات درست منتشر کنند + تصاویر
تعدادی از دانش‌آموزان که از غرفه‌های نمایشگاه کتاب و رسانه‌های مازندران بازدید می‌کردند در گفت‌وگویی، از رسانه‌ها خواستند که اطلاعات درست را در اختیار مخاطبان قرار بدهند و سوال اساسی آنها این بود که " آیا صحبت‌های ما هم سانسور می‌شود"؟

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، سومین نمایشگاه رسانه‌های مازندران و چهاردهمین نمایشگاه کتاب این استان که در مرکز تجارت بین‌المللی سعید برگزار شد، در آخرین روز آبان‌ماه بیشترین بازدیدکننده را داشت، هر چند رضایت ناشران و رسانه‌ها را هنوز جلب نکرده است.

در ساعات اولیه آغاز به کار نمایشگاه در این روز تعدادی از دانش‌آموزان که در حال بازدید از غرفه‌های نمایشگاهی بودند به یک نشست کوچک و صمیمی در غرفه پایگاه خبری تحلیلی آوای خزر دعوت شدند. آنها سرشار از شور و نشاط دوران نوجوانی بودند. پسران 17 ساله‌ای که در کلاس یازدهم رشته ریاضی فیزیک درس می‌خوانند و از شهر کشتی‌خیز جویبار به این نمایشگاه آمده‌اند.

آنها ابتدا از نمایشگاه کتاب بازدید کردند و برخی هم کتاب خریدند و رضایت نسبی از بازدیدهای خود داشتند.

سید مهدی حسینی اولین نفری بود که سر صحبت را باز کرد و به شوخی نیز می‌گوید: من به نمایندگی از دوستان صحبت می‌کنم  و شوخ‌طبعی او در تعریفی که از رسانه‌ها داشت بیشتر خود را نشان داد: او می‌گوید: رسانه‌ها اخبار را "چه درست و چه غلط " پخش می‌کنند!    

این نوجوان از رسانه‌ها انتظار دارد که اطلاعات درست را در اختیار مردم قرار بدهند تا جامعه به آنها اعتماد کند.

او البته گریزی به بحث گرانی بنزین زد و گفت: "در کشوری مثل آلمان سازمانی به اسم مالیات دارند، به عنوان مثال یک کارمند ساده در یک نمایشگاه حضور دارد و تنها آمار می‌گیرد؛ این فرد در سال 40 هزار یورو و شخص دیگری با شغل بالاتری – که در سال تنها چند بار به خانواده‌اش سر می‌زند- سالی 120 هزار یورو حقوق دریافت می‌کند و سازمان مالیات نیز به تناسب حقوق از آنها مالیات می‌گیرد، و اختلاف بین ضعیف‌ترین و پولدارترین 2 تا 3 برابر است.

اما در ایران یک کارمند ساده شاید 2 میلیون و کارمند دیگری مثلا(خوشبینانه) 10 میلیون دریافت می‌کند، اختلاف 5 برابر است و این‌طور می‌شود که به مشکل برمی‌خوریم و ....

ما هم به او گفتیم امیدواریم شما در آینده یک مدیر خوب شوی، او می‌گوید: رشته ریاضی فیزیک هستم و متاسفانه مدیر نمی‌شوم. گفتیم: اشتباه نکن! این‌طور نیست و می‌توانی در همین رشته هم تحصیل کنی و یک مدیرکل خوب باشی. اما او با خنده و امیدواری گفت: " برای مدیر شدن باید پارتی کلفتی داشته باشی".

در ادامه این گفت‌وگو، دوستان آقای حسینی خود را این‌گونه معرفی کردند؛ "علیرضا میرزایی کلاس یازدهم ریاضی، چند سال است که وزنه‌برداری فعالیت می‌کنم". محمدطاهر بابایی هستم و از رسانه‌ها توقع دارم که خبرهای درست را حتی اگر تلخ باشند و به ضرر مسئولان! روایت کنند. او این سوال را هم پرسید که "حرف‌های ما سانسور می‌شود؟"

از آقای میرزایی پرسیدم روزنامه، هفته‌نامه یا خبرگزاری و سایت‌های خبری را هم می‌شناسی و مطالب آنها را دنبال می‌کنی؟ می‌گوید: بله، در اینستاگرام و تلگرام دنبال می‌کنم، پدرم بیشتر روزنامه می‌خواند مثلا روزنامه جام جم.

نفر چهارم که خود را معرفی کرده بود، ابوالفضل جهانتاب است، نسبت به دیگر دوستانش آرام، و بیشتر شنونده بود.

به گزارش آوای خزر، این گفت‌وگوی کوتاه به حضور آقای عبدالله رضیان نماینده مردم سوادکوه، قائمشهر، جویبار و سوادکوه شمالی ختم شد و دانش‌آموزان نیز با نماینده حوزه انتخابیه خود عکس یادگاری گرفتند.

همین گفت‌وگوی کوچک نشان داد که اقشار مختلف حرف‌های زیادی برای گفتن دارند، رسانه‌ها باید پای صحبت مردم بنشینند، باید اعتمادسازی و شفاف‌سازی کنند. و باید با اخبار درست و واقعی مردم را به سمت خود بکشند تا آنها تریبونی به نام رسانه را برای روزهای سخت و دشوار خود، همراه و همدل خوبی بدانند.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید مهدی حسینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
0
0
مرسی از اینکه حرف مارو پخش کردین
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار