دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۴
کالباس نوعی محصول گوشتی از خانواده سوسیس است که معمولا به صورت سرد و برش خورده مصرف می‌شود. تاریخ تولید سویس و کالباس در ایران به سال ۱۳۰۷ شمسی بر می‌گردد، زمانی که یک فرد روسی به نام افونامو در شهر بندر انزلی با استفاده از یک ماشین دستی کوچک به تولید سوسیس و کالباس پرداخت تا هم وطنانش بتوانند به راحتی این محصول را در ایران تهیه کنند.

آوای خزر/ کالباس یک فرآورده غذایی خوشمزه و محبوب در میان همه افراد است که هم به صورت خام در انواع ساندویچ‌ها مصرف می‌شود و هم برای تهیه انواع پیتزا، فست فود‌ها و غذا‌های مدرن و امروزی از آن استفاده می‌شود. مصرف کالباس البته خطراتی هم برای سلامتی دارد و باید همیشه برند‌های معتبر و مورد اطمینان آن را تهیه کرد که بسیار هم گران هستند. شما می‌توانید در منزل با یک روش ساده و مواد لازم در دسترس کالباس خانگی خوشمزه و درعین حال سالم را تهیه کنید و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کالباس خانگی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کالباس مرغ خانگی

مرغ: نصف سینه کامل و ۱ عدد ران
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاب: ۱ قاشق غذاخوری
هویج خام خرد شده: نصف لیوان
قارچ خرد شده: نصف لیوان
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر کاری، پودر دارچین: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به نشاسته ذرت

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

نکات مربوط به قارچ

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

نکات مربوط به مرغ

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. برای تهیه سوفله مرغ می‌توانید از سینه مرغ، فیله و یا ران مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

۱ ـ استخوان ران و سینه مرغ را جدا کنید؛ سپس گوشت مرغ را داخل دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و ادویه‌ها را به مرغ اضافه کنید و چند ثانیه بزنید تا مرغ له شود.

۲ ـ در مرحله بعد روغن مایع، نشاسته ذرت و سس کچاب را به مرغ اضافه کنید و چند ثانیه دیگر بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

۳ ـ مایه کالباس را داخل یک کاسه بریزید و هویج و قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید.

۴ ـ یک لیوان بزرگ نشکن را انتخاب کنید و داخل آن را با روغن مایع کمی چرب کنید. مایه کالباس را کم کم داخل لیوان بریزید و با قاشق مدام فشرده کنید تا جای خالی وسط لیوان باقی نماند. مواد کالباس باید کاملا فشرده باشد. بعد از اینکه لیوان پر شد، روی لیوان را با سه لایه فویل کاملا بپوشانید.

۵ ـ یک قابلمه گود و دیواره بلند انتخاب کنید و آن را از آب پر کنید. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس لیوان را داخل قابلمه آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که حداقل یک سوم از ارتفاع لیوان باید داخل آب جوش قرار بگیرد. درب قابلمه را ببندید و حدود یک ساعت و نیم زمان بدهید تا کالباس با حرارت کم بپزد.

۶ ـ بعد از این مدت زمان لیوان را از آب جوش خارج کنید و صبر کنید خنک شود؛ سپس لیوان را به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال بگذارید بماند. بعد از این مدت فویل را از روی لیوان بردارید و کالباس را از لیوان خارج کنید و با یک چاقوی تیز به صورت دلخواه برش بزنید. نوش جان./فرارو

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: قارچ ، کالباس ، سالم ، خانگی ، خوشمزه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با احداث پالایشگاه در میانکاله موافقید؟
موافقم
مخالفم
آخرین اخبار