دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۵

به گزارش آوای خزر، به عنوان نشانه‌ای تا حدی امیدوارکننده شمار موارد جدید عفونت کوروناویروس در ۲۴ ساعت گذشته تا یکشنبه ۹ فوریه (۲۰ بهمن) به طور قابل‌توجهی نسبت ۲۴ ساعت پیش از آن کاهش یافت.

در روز یکشنبه ۸۹ مرگ جدید ناشی از عفونت کوروناویروس و ۲۵۶۵ مورد جدید عفونت گزارش شد و شمار کلی موارد عفونت به ۳۷۱۹۸ مورد رسید. شمار موارد جدید گزارش‌شده در طول ۲۴ ساعت در روز شنبه ۳۳۹۹ مورد بود.

سارس (نشانگان شدید حاد تنفسی) در زمان شیوعش باعث مرگ ۷۷۴ نفر و بیماری ۸۰۹۸ نفر در سرزمین اصلی چین و هنگ‌کنگ شد.

پاسخ دولت چین در این بار نسبت به شیوع کوروناویروس جدید بسیار سریع‌تر بود و کشورهای سراسر جهان اقدامات سخت‌تری را برای مهار انتشار ویروس جدید که در انتهای ماه دسامبر در شهر ووهان در مرکز چین پدیدار شد، انجام دادند.

شماری از پزشکان هم معتقدند شمار مرگ‌ها و عفونت‌های ناشی از همه‌گیری فعلی در چین کمتر از حد واقعی است، زیرا تجهیزات کافی برای آزمایش در بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها در چین وجود ندارد.

گرچه شمار موارد جدید در کشور در روزهای اخیر به حد پایداری رسیده است، اما مقامات سازمان جهانی بهداشت هشدار می‌دهند که نباید بیش از حد بر این ارقام تکیه کرد، زیرا شهر ووهان و ایالت هوبئی هنوز در میانه «شیوعی بسیار شدید» قرار دارند.

دکتر مایکل رایان، مدیر اجرایی برنامه اضطرارهای بهداشتی سازمان جهانی بهداشت در این باره گفت::‌«هنوز خیلی زود است که پیش‌بینی در این باره انجام داد. هنوز شیوعی بسیار بسیار شدید در ووهان و هوبئی وجود دارد.»

تدروس آدهانوم قبرسیوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت به نظر می‌رسد اقداماتی که در هوبئی به اجرا در آمده است، «نتیجه‌بخش بوده است»، اما هشدار داد شیوع‌هایی مانند این «پیش‌بینی‌ناپذیر» هستند. تدروس گفت‌: «ما باید با این نتایج با احتیاط برخورد کنیم، زیرا شیوع می‌تواند برای چند روز پایدار بماند و بعد دوباره اوج بگیرید. من بارها گفته‌ام که شیوع ممکن است اکنون کند شده باشد، اما ممکن است دوباره شتاب گیرد.»

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار