آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۱۱۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۱
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد با جایگزین کردن برنج قهوه‌ای به جای برنج سفید می‌توانند از خواص شگفت انگیز آن بهره‌مند شوند.

به گزارش آوای خزر، تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: قوت غالب افراد در کشور ما برنج است که با جایگزینی برنج قهوه‌ای به جای برنج سفیده می‌توانند از خواص فراوان آن بهره‌مند شوند.

او تصریح کرد: افراد متاسفانه به جای استفاده از بهترین نوع برنج که خواص زیادی دارد نوع تصفیه شده آن یعنی برنج سفید را انتخاب می‌کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: برنج قهوه ای یک غله کامل است و در فرآیند تصفیه فقط پوسته بیرونی آن گرفته شده است. این ماده‌ی خوراکی جزو غلات سبوس‌داری است که مواد مغذی خود را حفظ کرده است.

 

او گفت: برنج قهوه‌ای یک غذای سالم و غنی از مواد معدنی ضروری مانند: منگنز، آهن، روی، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. ویتامین ب ۱ (تیامین)، ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)، ویتامین ب ۳ (نیاسین)، ویتامین ب ۶، اسید فولیک، ویتامین E و ویتامین K است.

نیستانی یادآوری کرد: افرادی که رژیم غذایی دارند باید بدانند که برنج قهوه ای مقدار زیادی فیبر به رژیم غذایی‌شان اضافه می‌کند؛ همچنین این ماده غذایی از برنج سفید خوش‌خوراک‌تر است و عطر و طعم بهتری دارد.

او تصریح کرد: برنج قهوه ای تامین کننده اسید‌های چرب ضروری بدن نیز است؛ که باعث کنترل دیابت، جلوگیری از ریزش مو، بهبود دیابت، رفع استرس و افسردگی و کنترل فشار خون می‌شود.

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: ریزش مو ، درمان خانگی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار