دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
فضانوردان حاملان خاموش کرونا به فضا
کپسول فضایی کرو دراگون اسپیس ایکس در آستانه پرتاب به فضاست، اما ترس از همه‌گیری کرونا و انتقال پنهان آن به فضا چالش پیش روی کارشناسان ناساست.

به گزارش آوای خزر، پس از گذشت ۶ سال از ساخت کپسول فضایی کرو دراگون به وسیله اسپیس ایکس که به سفارش ناسا انجام شد، کارشناسان ناسا اعلام کردند اولین پرتاب سرنشین دار کپسول کرو دراگون به ایستگاه فضایی به زودی انجام خواهد شد.

به گفته کارشناسان ناسا، پرتاب کپسول فضایی به احتمال زیاد اواخر ماه می‌ خواهد بود و دلیل تاخیر در پرتاب، همه گیری بیماری Covid-۱۹ در اثر گسترش ویروس کروناست.

قرار است پرتاب کپسول فضایی کرو دراگون از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا انجام شود، اما اگر محدویت‌های فعلی درباره مهار کرونا بین کارکنان ناسا تا دو ماه آینده تمدید شود امکان دارد این پرتاب دوباره به تعویق بیفتد.

آخرین باری که فضانوردان ناسا از آمریکا به ایستگاه فضایی پرواز کرده اند، ۸ جولای سال ۲۰۱۱ بوده است که پرواز به وسیله آخرین شاتل فضایی ناسا انجام و پس از آن شاتل فضایی برای همیشه بازنشسته شد.


از آن زمان تاکنون پرتاب خدمه ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی با استفاده از موشک سایوز روسی از پایگاه بایکونور قزاقستان انجام می‌شود.

قیمت هر صندلی برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی حدود ۷۰ میلیون دلار برای ناسا هزینه دارد و به همین دلیل از سال ۲۰۱۴ ناسا قرارداد‌هایی با اسپیس ایکس و بویئنگ برای ساخت کپسول فضایی منعقد کرد تا فضانوردان از خاک آمریکا به فضا رفته و پس از پایان ماموریت به زمین بازگردند.


اکنون بسیاری از کارکنان ناسا و اسپیس ایکس به دلیل همه گیری بیماری Covid-۱۹ به حالت دورکاری به فعالیت می‌پردازند و تنها گروهی از کارکنان که امکان دورکاری آن‌ها بنا بر شرح وظیفه شان مهیا نیست مجبور به حضور در محل کارشان هستند.

کارشناسان ناسا اعلام کرده اند به منظور جلوگیری از ابتلای فضانوردان به بیماری Covid-۱۹ و انتقال آن به ایستگاه فضایی بین المللی، پروتکل‌های ویژه‌ای برای قرنطینه فضانوردان در نظر گرفته است.

ماموریت آتی با کپسول کرو دراگون به نام Demo-۲ نام گذاری شده است و در این پرتاب دو فضانورد به ایستگاه فضایی منتقل می‌شوند. از موشک فالکون ۹ برای حمل کپسول فضایی کرو دراگون در این ماموریت استفاده خواهد شد.

در ماه مارس سال ۲۰۱۹ میلادی اسپیس ایکس موفق شد اولین پرتاب کپسول بدون سرنشین کرو دراگون به مقصد ایستگاه فضایی بین المللی را انجام دهد و کپسول فضایی پس از یک هفته اتصال به درگاه خروجی ایستگاه فضایی به زمین بازگشت.

به جز ارسال فضانوردان اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین المللی، در هفته‌های اول ماه آپریل قرار است فضانوردان ناسا با استفاده از کپسول فضایی سایوز روسی به ایستگاه فضایی منتقل و خدمه حاضر در آن پس از مدتی به دلیل اتمام ماموریت خود به زمین بازگردند.

شرکت دیگر سازنده کپسول فضایی، شرکت هواپیماسازی بوئینگ است که کپسول فضایی استارلاینر را برای حمل و نقل فضانوردان به ایستگاه فضایی تولید کرده است، اما در اولین آزمایش این کپسول فضایی موفق نبود و نتوانست به سرعت مورد نیاز برای رسیدن به ایستگاه فضایی دست یابد و به ناچار کارشناسان آن را به زمین بازگرداندند.


تجزیه و تحلیل علت شکست کپسول فضایی استار لاینر نشان دهنده چندین خطای نرم افزاری در سیستم‌های کنترلی آن بود و بوئینگ اکنون به بررسی و رفع خطا پرداخته است، اما هنوز زمان آزمایش آتی کپسول فضایی استارلاینر ازسوی ناسا مشخص نشده است.


منبع: theverge
انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها