دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
از تقویت استخوان‌ها تا چربی سوزی
نوشیدن روزی یک لیوان آب گوجه‌فرنگی نه تنها خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی، سرطان و حتی پوکی استخوان را بطور قابل توجهی کاهش می‌دهد بلکه موجب کاهش محیط دور کمر نیز می‌شود.

به گزارش آوای خزر، نتایج این مطالعه که در تایوان انجام شده است، نشان می‌دهد که آب گوجه فرنگی یک ماده غذایی چربی سوز است و با نوشیدن روزی یک لیوان از آن می‌توانیم محیط دور کمر خود را کاهش دهیم.
این مطالعه که تنها بر روی زنان انجام شده است نشان می‌دهد که نوشیدن روزی یک لیوان آب گوجه فرنگی تاثیر مستقیمی بر کاهش محیط دور کمر، کلسترول و نشانگرهای التهاب دارد.

داده های این مطالعه که بر روی ۳۰ زن انجام شد، نشان داد که نوشیدن روزی ۲۸۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی بعد از دو ماه با کاهش متوسط ۱.۶ سانتی‌متری محیط دور کمر و کاهش قابل توجه چربی و وزن بدن آنها همراه بود.

در این مطالعه مشخص شد که یک لیوان ۲۸۰ میلی‌لیتری آب گوجه فرنگی حاوی ۳۲.۵ میلی گرم «لیکوپن» است. لیکوپن یک ماده مغذی گیاهی است که در سبزی‌ها و میوه‌های قرمز مانند گوجه‌ فرنگی ، وجود دارد. این ماده به عنوان عامل رنگ قرمز در این میوه‌ها و سبزیجات شناخته می‌شود.

مصرف مواد غذایی حاوی لیکوپن می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات، سرطان دهه رحم، سرطان روده و افزایش کیفیت اسپرم و باروری کمک کند. نکته مهم این است که بدن انسان توانایی تولید لیکوپن ندارد، بنابراین باید آن را از منابع غذایی تامین کند.

آب گوجه‌فرنگی مملو از لیکوپن و آنتی‌اکسیدان‌ است

آب گوجه فرنگی حاوی مواد مغذی گیاهی شامل لیکوپن ، بتاکاروتن ، ویتامین E و ... است. مصرف منظم آب گوجه فرنگی علاوه بر کاهش التهاب، به کاهش فشار خون کمک می‌کند و حتی ممکن است عملکرد سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کند.

مجموعه‌ای از مطالعات از نقش لیکوپن در سلامت قلب و در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های متابولیک و نیز برخی سرطان‌ها حمایت می‌کنند.
در گوجه ‌فرنگی رسیده،تقریبا تمام آمینو اسیدهای اصلی به استثنای تریپتوفان وجود دارد. قند موجود در گوجه‌ فرنگی رسیده،گلوکز فروکتوز و ساکاروز است که البته میزان آن اندک است.رنگدانه اصلی گوجه‌فرنگی لیکوپن بوده که سبب رنگ قرمز آن می‌شود.

پوست گوجه ‌فرنگی حاوی مقادیر فراوانی از کاروتینوئیدها بوده که به وسیله سلول‌های روده انسان جذب می‌شود. بنابراین اغلب توصیه می‌شود که گوجه فرنگی را همراه با پوست میل کنید.کاروتنوئیدها مواد مغذی هستند که در میوه ها و سبزیجات دارای رنگ نارنجی موجود هستند.

همچنین گوجه ‌فرنگی به علت دارا بودن مواد مغذی زیاد و کالری پایین،یکی از پایه‌های اصلی رژیم‌های غذایی است.

تقویت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان

نتایج یک مطالعه دیگر که در کانادا انجام شده است نشان می‌دهد که نوشیدن ۲ لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوان‌ها را تقویت کرده و از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند.

محققان در این مطالعه که در دانشگاه تورنتو در کانادا انجام شد، ۶۰ زن یائسه ۵۰ تا ۶۰ ساله را انتخاب کردند و از آنها خواستند که مدت یک ماه گوجه فرنگی و فرآورده‌های آن را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند.
پس از گذشت یک ماه، آزمایشات بیوشیمیایی نشان دادند که حذف گوجه فرنگی از رژیم غذایی موجب افزایش ماده‌ای به نام « n- تلوپپتید» در خون می‌شود. این ترکیب، شاخص سلامت استخوان است و زمانی سطح آن در خون و یا ادرار بالا می‌رود که تحلیل بافت استخوانی وجود داشته باشد.

در بخش دیگر این مطالعه مشخص شد که مصرف مداوم گوجه فرنگی موجب کاهش n- تلوپپتید در خون و درنتیجه کاهش خطر تحلیل استخوانی و پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.
محققان اثر گوجه فرنگی بر بافت استخوانی را به رنگدانه قرمز رنگ آن یعنی لیکوپن نسبت می‌دهند.

انتهای پیام/1005

منبع‌: Dailyhealthpost

برچسب ها: گوجه فرنگی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار