دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵

سرکوب سیستم ایمنی مبتلایان به آسم با کورتون

افراد مبتلا به آسم یکی از گروه‌های در معرض خطر در برابر ویروس کرونا شناخته شده‌اند؛ هرچند تا امروز شواهد کافی مبنی بر احتمال خطر بیشتر برای بیماران آسمی وجود ندارد.

به گزارش آوای خزر، آنچه که امروزه باعث نگرانی برخی از بیماران شده استفاده از کورتون‌های استنشاقی اسپری‌های تنفسی برای کنترل آسم است که ممکن است سیستم ایمنی آنها را ضعیف کند.نکته اول و مهم این است که اول باید آسم این افراد کنترل شود. لذا ضروری است که اسپری‌های تجویزشده مرتب و طبق نظر پزشک مصرف شود. چنانچه به هر دلیلی خودسرانه از مصرف اسپری‌های تجویز شده خودداری گردد می‌تواند خطرات بالقوه‌ای را به‌همراه داشته باشد.

در شرایط کنونی اپیدمی کرونا، بزرگ‌ترین خطر برای بیماران مبتلا به آسم در صورت بروز حمله آسم دسترسی نداشتن به درمان مناسب است. زیرا ممکن است به علت تشدید علائم آسم به اجبار به اورژانس‌های بسیار شلوغ مراجعه داشته باشند که موجب افزایش خطر قرار گرفتن در معرض کووید-19 شود. در صورتی که بیماری آسم این افراد کنترل نشده باشد، کرونا می‌تواند برای‌شان خطرناک باشد.

نکته بعدی این است که داروهای استنشاقی حاوی کورتون چون به صورت موضعی و فقط از طریق تنفس وارد می‌شود، باعث سرکوب کلی سیستم ایمنی نمی‌شود و به همین جهت افت پاسخ‌های سیستم ایمنی در این افراد صورت نمی‌گیرد.

استفاده سیستمیک و تزریقی از کورتون‌ها می‌تواند موجب سرکوب سیستم ایمنی شده و در نتیجه اکیدا توصیه می‌شود بیماران آسم از مصرف خودسرانه و بدون نسخه پزشک کورتون‌ها (مانند دگزامتازون، پردنیزولون و...) خودداری نموده و حتما داروهایی که از سوی پزشک تجویز‌شده را مصرف کنند.

در آخر با توجه به شرایط فصل بهار و گرده‌افشانی گیاهان و نیز حضور کروناویروس در اکثر استان‌های کشور، استفاده از ماسک برای جلوگیری از ورود گرده گیاهان و آلودگی‌های ویروسی به ریه توصیه می‌شود. همچنین نگرانی خاصی در مصرف کوتاه‌مدت داروهای آنتی‌هیستامینی وجود نداشته و این داروها معمولا سیستم ایمنی را سرکوب نمی‌کنند./جام جم

انتهای پیام/1005

برچسب ها: آسم
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار