دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۵۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۶
پایگاه خبری ساینس‌دیلی، نوشت: محققان دانشگاه Hunan Normal واقع در چین دریافتند از هر ۶ بیمار بهبود یافته مبتلا به کووید ۱۹ که از بیمارستان مرخص می‌شوند، حداقل یک نفر تا سه هفته بعد حامل ویروس بوده و نتیجه آزمایش او مثبت است.

 به گزارش آوای خزر، این تحقیقات وضعیت سلامت ۶۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که به دلیل بهبود از بیمارستان شهر لودی مرخص شدند،‌ مورد ردگیری و مطالعه قرار گرفت. تمام این بیماران پس از ترخیص از بیمارستان به مدت ۱۴ روز در خانه قرنطینه شدند و هیچ‌ کدام از آن‌ها علایم بیماری را نداشتند.

محققان مخاط گلو و بینی این افراد را مجددا آزمایش کردند و مشخص شد ۱۰ نفر از این بیماران تا ۲۴ روز پس از ترخیص از بیمارستان، همچنان آلوده به ویروس هستند و نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت بود.

پیش از این نیز در تحقیقاتی مشخص شده بود که برخی از بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ ممکن است تا ۳۰ روز پس از ترخیص از بیمارستان، آلوده به ویروس باشند. البته این موضوع به معنی وجود آلودگی ویروسی فعال نیست و ممکن است این افراد لزوما موجب شیوع ویروس نشوند.

به گفته محققان برای دستیابی به نتایج قطعی در خصوص امکان شیوع ویروس توسط بیماران بهبودیافته و ارزیابی رفتاری ویروس در گروه‌های بزرگتر بیماران بهبود یافته، انجام تحقیقات بیشتر ضروری است.

 ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۵۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Network Open منتشر شده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار