دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۹

ماجرای استعفای برخی از اعضای حزب اتحاد ملت به کجا رسید؟

عضو شورای مرکزی و رییس کمیته تشکیلات حزب اتحاد ملت درخصوص آخرین وضعیت استعفای تعدادی از اعضای این حزب در استان همدان، گفت: مسأاله استعفا یک اختلاف نظر درون تشکیلاتی است، ما وقتی که وارد احزاب می‌شویم، یعنی پذیرفته‌ایم که به نظر جمع احترام بگذاریم، در کنار اینکه نظرات فرد هم باید شنیده شود.

حسین کاشفی اظهار کرد: برخی موضوعات و مباحث داخلی مطرح بود و به نظر من دوستان مقداری عجله کردند، اینکه در هر خانواده‌ای اختلاف‌نظرهایی ایجاد شود طبیعی است، اما وقتی ما به عضویت یک حزب درمی‌آییم به این معناست که مرامنامه، اساسنامه و راهبردهای آن را قبول داریم. حتی اگر اختلاف و مشکلی باشد که با مذکرات قابل حل نباشد، حزب در درون خود هیأت داوری دارد و لازم است که برای حل مسائل این چنینی مقداری صبر و بردباری را مورد توجه و در اولویت قرار دهیم.

 

رییس کمیته تشکیلات حزب اتحاد ملت در ادامه اظهار داشت: این استعفا شکل گسترده‌ای ندارد، تعدادی از دوستان ما در استان همدان نظرات و انتقادهایی داشتند و برخی دوستان هم برای اختلاف‌نظرها در حال رایزنی با آن‌ها هستند، البته باید این را هم در نظر داشته باشیم که فعالیت در حزب داوطلبانه است و فرد باید با علاقه وارد فعالیت در احزاب شود و البته هر زمان و به هر دلیلی هم علاقه‌ای به ادامه فعالیت نداشته باشد، می‌تواند از فعالیت کناره‌گیری کند. همچنین ممکن است یک فردی خواسته‌هایی هم داشته باشد و بیشتر هم این خواسته‌ها مباحث سیاسی است و شما نمی‌توانید در کار جمعی نظر یک فرد را بر نظر جمع ترجیح دهید.

 

وی افزود: در هر صورت وقتی ما معتقد هستیم که باید با مخالفان صحبت و گفت‌وگو کنیم باید بدانیم که اختلاف‌نظرهای داخلی هم با دعوا حل نمی‌شود، به همین جهت به دوستانی که حرف، نظر و پیشنهادی دارند و احساس می‌کنند که نظر آن‌ها مورد توجه قرار نگرفته است هم گفتیم که زمینه برای گفت‌وگو و حل مشکلات وجود دارد. اما اگر در پایان همه این گزینه‌ها بازهم فردی معتقد باشد که باید راه دیگری را در پیش گیرد، این حق را دارد که مسیر خود را برای ادامه فعالیت انتخاب کند.

انتهای پیام/1005

منبع: ایلنا 

 

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار