دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۳
چکدرمه یکی از انواع غذا‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان گلستان می‌باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکمنی در ادامه با آوای خزر همراه باشید.

 

طرز تهیه چکدرمه برای دو نفر بدون گوشت با مرغ شکم پر در تهران گنبد کاووس با گوشت گرگان xvc jidi   nvli

 

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
کشمش پلویی (اختیاری) ½ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 مرحله چهارم
در این مرحله گوجه فرنگی‌ها را پوست می‌گیریم و پس از رنده کردن به قابلمه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا مواد روغن بیندازند و آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود، سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم
حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها به طور کامل بپزند. در همین حین برنج را با آب ولرم و کمی نمک می‌خیسانیم. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج می‌کنیم و کمی نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم
در این مرحله برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم تا در آب موجود در قابلمه به صورت کته پخته شود. زمانی که آب موجود در قابلمه کشیده شد، گوشت را روی برنج می‌چینیم و در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه می‌کنیم.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار