مواد لازم برای ۴ نفر |
سیب زمینی |
۵ عدد متوسط |
پیاز |
۱ عدد درشت |
سیر |
۱ حبه |
سس فرانسوی |
۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری |
۲ قاشق غذاخوری + ۱ لیوان |
تخم مرغ |
۲ عدد |
پنیر پیتزا |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن |
به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینیها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا سیب زمینیها آبپز شوند. سپس پوشت سیب زمینیها را میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینیها را با رنده ریز رنده میکنیم و داخل یک کاسه مناسب میریزیم. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد، سیر و پیاز را رنده میکنیم و بعد از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز، تخم مرغها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به کاسه اضافه میکنیم. در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و مواد را با قاشق یا دست به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مایه کتلت را چند دقیقه ورز میدهیم تا چسبندگی پیدا کند، در صورتی که مایه کتلت سفت بود و چسبندگی نداشت باید یک تخم مرغ دیگر به ان اضافه کنیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن داخل ان میریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شودف سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر میداریم و با دست آنرا شبیه کوکو شکل میدهیم.
مرحله ششم
حالا آنرا در آرد سوخاری میغلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شودف سپس در روغن داغ میاندازیم تا سرخ شود، پس از اینکه یک سمت کتلتها به خوبی سرخ شد آنها را بر میگردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه سرخ کردن کتلتها به پایان رسید آنها را درون توری فلزی یا دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان میچینیم و به همراه نان و سس دلخواه سرو میکنیم.
سس مناسب
کتلتها معمولا به همراه سس قرمز یا همان سس کچاپ سرو میشوند، البته بعضی افراد هم هستند که از سسهای دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده میکنند. اگر شما هم کتلت را به سس کچاپ میل میکنید توصیه میکنیم برای تهیه سس کچاپ خانگی به مطلب زیر مراجعه نمایید.
انتهای پیام/۱۰۰۰