دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
سیرابی معمولا از غذاهایی است که مورد پسند همه نیست و به‌خاطر بویی که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف می‌کند؛ اما ارزش غذایی این غذا به ‌حدی بالاست که می‌توانیم با رعایت چند فوت و فن ساده، خوشمزه‌ترین سیرابی را درست کنیم.

 آوای خزر/ با سیرابی کلی غذا و آش می‌توانید بپزید، مثلا همین خوراک سیرابی که غذای سنتی مردم پلدشت از آذربایجان غربی است. غذایی خوشمزه و مقوی که دردسر زیادی هم برای پختن ندارد. در ادامه با طرز تهیه خوراک سیرابی آشنا می‌شوید.

  • مواد لازم برای ۶ نفر 

یک کیلو سیرابی خردشده 
۱۵۰ گرم لپه
یک عدد سیب‌زمینی 
یک عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان دلخواه آب‌لیمو

  • طرز تهیه خوراک سیرابی

۱-  پیاز را ریز خرد کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

پیاز بوی سیرابی را از بین می‌برد اگر فکر می‌کنید کافی نیست یک حبه سیر خردشده را هم  با سیب‌زمینی به خوراک اضافه کنید.

۲- سیرابی خردشده را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه را هم به همراه مقداری آب بیفزایید و بگذارید خوب بپزد.

۳- لپه‌ها را که از قبل خیس کرده‌اید به سیرابی اضافه کنید.

۴- بعد از این‌که لپه و سیرابی پخت، سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.

۵- رب گوجه‌فرنگی را به سیرابی اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند سه دقیقه قبل از این‌که سیرابی را از روی گاز بردارید، آب‌لیمو را به آن اضافه کنید.

منبع: آشپزی مثبت

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها