دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۴
رئیس سازمان ثبت اسناد:

کوه و جنگل وقف نمی‌شوند

 رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره موضوع وقف کوه دماوند گفت: ‌کوه و جنگل مالکیت شخصی ندارند که وقف شوند و اینکه بگوییم دماوند، دنا و سبلان وقف شد، اشتباه است؛ چون اصلا در اختیار شخص نبودند و امکان وقف‌شان وجود ندارد و چیزی وقف می‌شود که قبلا تحت تملک شخص بوده است؛ اما کوه‌ها امکان وقف ندارد.

به گزارش آوای خزر، ذبیح‌الله خداییان گفت: بخش زیادی در اطراف روستای ملار که روستاییان حق چرای دام داشتند، وقف شده است و فاصله زیادی با کوه دماوند دارد و قسمتی است که قابل تملک است؛ بنابراین این قسمت وقف شده و سندش به نام اوقاف صادر شده است.

خداییان درباره گفته‌های مبنی بر اینکه یک یال از کوه دماوند وقف شده، نیز گفت: گروهی متشکل از کارشناسان اداره اوقاف، سازمان ثبت و سازمان جنگل‌ها بررسی کردند و در آن قسمت نیز مشکلی وجود ندارد و اگر اختلافی هم باشد، بین سازمان جنگل‌ها و اداره اوقاف توافق صورت می‌گیرد و ما براساس آن اقدام به صدور سند مالکیت می‌کنیم.

او در پاسخ به سؤال دیگری درباره حواشی ایجاد‌شده در فضای مجازی مبنی بر وقفی اعلام‌کردن مراتع و کوه‌های دیگری از سمت سازمان ثبت اسناد، گفت: به‌عنوان مثال مراتع اطراف دماوند منطقه وسیعی است و همکاران ما که برای نقشه‌برداری رفته بودند، اعلام کردند که در آن مناطق قطعه‌بندی‌هایی صورت گرفته است و امکان تصرف این مراتع در آینده از سوی افراد سودجو وجود دارد و ما به سازمان جنگل‌ها اعلام کردیم که نقشه اراضی ملی را به ما اعلام کنند تا هرچه سریع‌تر اقدام به صدور سند برای قسمت‌هایی که فاقد سند مالکیت است، انجام شود./شرق

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار