دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۴
کهکشان‌های کروی کوتوله قمری(dSph) کهکشان راه شیری مکان‌های بسیار خوبی برای جستجو و مطالعه ستاره‌های با فلزینگی کم هستند. بررسی دقیق چنین اجرامی می‌تواند برای بهبود درک ما از محیط‌های کهکشانی اولیه بسیار مهم باشد.

به گزارش آوای خزر و به نقل از تک اکسپلوریست، کهکشان کروی کوتوله قوس(Sgr dSph) عظیم ترین کهکشان کروی کوتوله در میان کهکشان‌های کروی کوتوله قمری در کهکشان راه شیری هستند. تاکنون فقط تعداد معدودی از ستارگان دارای فلزینگی کم در کهکشان کروی کوتوله قوس شناسایی شده‌اند.

نجوم

اکنون تیمی از ستاره شناسان موسسه ام.آی.تی اخیرا از شناسایی ۱۸ ستاره غول سرخ دارای فلزینگی کم در کهکشان کوتوله قوس خبر دادند. در اخترشناسی و کیهان‌شناسی، فلزینگی نشان‌دهنده نسبتی از جرم یک جسم نجومی است که از عنصرهایی به‌ جز هیدروژن و هلیوم ساخته شده‌ است.

آنها دریافتند که یکی از ستارگان این مجموعه فلزینگی بسیار پایینی دارد و فلزینگی آن کمی کمتر از -۰.۳ است. آنها این موضوع را براساس داده‌های طیف سنج پیشرفته تلسکوپ ماژلان و تلسکوپ نوری اسکای مپر دریافته‌اند.

ستارگان موجود در این مجموعه دارای دمای قابل توجهی از چهار هزار و ۳۸۰ تا پنج هزار و ۱۷۰ کلوین و فاقد کربن هستند. از این رو هیچ یک از این اجرام را نمی‌توان به عنوان ستاره‌های دارای فلزینگی کم دارای کربن(CEMP) طبقه بندی کرد.

۹ ستاره از ۱۸ ستاره شناسایی شده مذکور دارای فلزینگی بسیار ضعیفی هستند و فلزینگی آنها کمتر از منفی 2 است اما ستاره‌ای که پایین ترین میزان فلزینگی را در این مجموعه داشت "Sgr-۱۸۰" نام گرفت که میزان فلزینگی آن منفی ۳.۰۸ بود و این باعث شد Sgr-۱۸۰ یکی از اولین ستاره‌های با فلزینگی بسیار پایین در این کهکشان باشد.

انتهای پیام/1005
برچسب ها: ستاره شناسی ، نجوم
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها