دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۵

دارایی آخر من یک جسد خواهد بود، این هم مال نزدیک‌ترین تالار تشریع

نوشته‌های چاپ‌شده و نشده همه‌اش زیر نظر عیال و شمس و داریوش و گلستان و در اختیار ایشان خواهد بود... به هر صورت درآمد همه این اباطیل... به نظر همان سه نفر صرف ادامه تحصیل کسانی از فامیل خواهد شد که پولی ندارند و درمانده‌اند و الخ... کتاب‌هایم را نیز به این سه نفر می‌بخشم. میان خودشان قسمت کنند. غیر از این‌ها دارایی آخر من یک جسد خواهد بود. این هم مال نزدیک‌ترین تالار تشریعی که می‌توان در محل مرگ من یافت.

به گزارش آوای خزر، روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ نویسنده نامدار ایرانی جلال آل احمد در اسالم گیلان درگذشت، او در ششم فروردین ماه پنج سال قبل از آن (۱۳۴۳) کمی پیش از آن‌که راهی سفر حج شود، وصیت‌نامه خود را نوشت و در سطر آخر آن وصیت کرد که جسدش را به نزدیک‌ترین تالار تشریع بسپارند. متن این وصیت‌نامه که در ویژه‌نامه سالمرگ او در روزنامه اطلاعات مورخ پنجشنبه بیستم شهریور ۵۹ منتشر شد به این شرح بود:


دیگر این‌که دیشب همان در لارک این وصیت‌نامه را نوشتم، به عنوان امر استجابی پیش از حج:
آن‌چه مهم است در این خانه (۵۰ درصد از تمام بنا و الخ...) در ده سال پیش به عیال بخشیده شده است؛ که لابد به عنوان مهر خودش قبول خواهد کرد. برق، تلفن، ماشین‌آلات، دیگر خرت و خورت‌های زندگی هم مال او است.
نوشته‌های چاپ‌شده و نشده همه‌اش زیر نظر عیال و شمس و داریوش و گلستان و در اختیار ایشان خواهد بود. اگر چاپ شده است که شده است و اگر خدای نکرده به تجدید چاپ رفت زیر نظر آن‌ها است و آن‌هایی که چاپ شده (یادداشت‌ها، سفرنامه‌ها و قصه‌های تمام و ناتمام و الخ...) با نظر همین سه نفر چاپ خواهد شد – البته اگر مشتری داشت؛ و به هر صورت درآمد همه این اباطیل در یک صندوق تمرکز خواهد شد که به نظر همان سه نفر صرف ادامه تحصیل کسانی از فامیل خواهد شد که پولی ندارند و درمانده‌اند و الخ... کتاب‌هایم را نیز به این سه نفر می‌بخشم. میان خودشان قسمت کنند. غیر از این‌ها دارایی آخر من یک جسد خواهد بود. این هم مال نزدیک‌ترین تالار تشریعی که می‌توان در محل مرگ من یافت.

دارایی آخر من یک جسد خواهد بود، این هم مال نزدیک‌ترین تالار تشریع

 
برچسب ها: جلال آل احمد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار