دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۱
دانشمندان ایرانی از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا به فکر تولید دارویی بودند که بتواند بسیار زودتر از شرکتهای خارجی در درمان بیماری کرونا موثر باشد؛ در این مطلب دکتر جزنی و صفاری ، پزشکان داروساز ، مراحل ساخت داروی موثر در کرونا را توضیح می‌دهند.

به گزارش آوای خزر، دکتر مجید جزنی و دکتر مصطفی صفاری با حضور در برنامه انارستان به تشریح توامندی‌های کشور در حوزه تولید دارو پرداختند.

دکتر مصطفی صفاری اظهار کرد: صنعت داروسازی در ایران، صنعت بسیار ریشه‌داری است و شاید بتوان گفت یکی از سه صنعتی است که در جهان دارای ادعا است؛ خوشبختانه تمهیدات خوبی در زمینه داروسازی انجام شده و به هیچ وجه در تولید دارو جای نگرانی نیست.

وی افزود: ما بسیار جلوتر از شرکتهای آسیایی و هم ردیف با شرکتهای اروپایی و آمریکایی در زمینه ساخت دارو هستیم و نهادهای معتبر بین‌المللی این مسئله را تایید کرده‌اند؛ امروزه زمینه صادرات داروهای ما به سرتاسر جهان وجود دارد و با کمترین کمبودهای دارویی مواجه بوده‌ایم؛ طبق آمارهای رسمی که اعلام شده حتی نسبت به کشور ایالات متحده آمریکا نیز کمترین کمبود دارویی را داریم.

صفاری با بیان اینکه در کشورهایی مانند آلمان و ایتالیا بیش از 30 درصد از داروهای ساخته شده، منشا گیاهی دارند، ادامه داد: این عدد متاسفانه در کشور ما زیر 10 درصد است!

تحریمها تا چه اندازه در تامین دارو برای ما مشکل‌ساز بوده‌ است؟

دکتر مجید جزنی نیز در این برنامه اظهار کرد: از آنجا که دارو جزو تحریمها به حساب نمی‌آید اما تحریم موانعی بوجود می‌آورند که خرید دارو را مشکل‌ساز می‌کند؛ اینکه ادعا می‌شود که ما دارو را تحریم نکرده‌ایم، کاملا نادرست است و به دلیل وجود چنین مشکلاتی می‌توان گفت داروها نیز تحریم شده‌اند.

این پزشک داروساز افزود: یک سری داروهایی که برای بیماریهای خاص هستند و بسیار هم گران قیمت هستند، وارد نمی‌شوند و اگر هم با سختی فراوان وارد شوند ، دارای قیمت‌های گزاف هستند؛ ما حدود 97 درصد از داروها را در ایران تولید می‌کنیم و حدود 70 درصد از مواد اولیه داروها را نیز در ایران می‌سازیم.

وی ادامه داد: بعد از اینکه پادمی کرونا در جهان به وقوع پیوست و به ایران رسید، دانشمندان ما با اطمینان و احساس نداشتن هیچ گونه کم و کاستی در رابطه با علم پزشکی، شروع به ساخت فرومولی طبیعی کردند که نهایتاً با مشارکت یکی از شرکت‌های ایرانی تبدیل به یک محصولی شد که خوشبختانه در حال حاضر می‌تواند عوارض ریوی و عوارض ناشی از کرونا را تا حد قابل توجهی کاهش دهد و وضعیت بیمار رابه یک حالت پایدار برساند همچنین مانع پیشرفت بیماری شود.

این پزشک داروساز در پاسخ به این سؤال که روند ساخت دارو به چه صورت بوده است‌، گفت: مطالعات در زمینه ساخت دارو از بهمن ماه 98 آغاز شد و ما در اول اسفند به یک فرومول تئوریک رسیدیم؛ پس از مشورت با مسئولان مربوطه از جنبه‌های مختلف من‌جمله تامین بودجه و حمایتهای معنوی ساخت دارو را مورد بحث و برسی قرار دادیم.

جزنی افزود: ابتدا یک هزار عدد از این محصول را در اسفند ماه تولید کردیم؛ بعد از کار آزمایی بالینی در فاز یک و دو نتایج شگفت‌انگیزی از تاثیر این دارو بدست آمد؛ این دارو که phr160 نام دارد، در حال حاضر بعد از گذراندن تمام مراحل گرفتن پروانه تولید، ساخته شد و به تمام بیماران کرونایی چه در ایران و چه در جهان تعلق دارد؛ ما آماده کمک به تمام کشورها چه در زمینه صادرات و چه در زمینه فرمولاسیون هستیم.

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: طب سنتی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار