دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۳
در بسیاری از کشورها مانند انگلستان بال مرغ خواهان ندارد و گاهی یافتن آن در بازار دشوار است. اما در ایران این بخش چرب و لذیذ آنچنان محبوب و پرطرفدار است که باعث شده تا قیمتی بالاتر از قیمت مرغ داشته باشد. این غذا یکی از محبوب ترین پیش غذاها در رستوران ها و کافه های معروف دنیاست که معمولا بصورت تند سرو میشه.

طرز تهیه بوفالو وینگز، پرطرفدار و محبوب

 

 

آوای خزر/  در بسیاری از کشورها مانند انگلستان بال مرغ خواهان ندارد و گاهی یافتن آن در بازار دشوار است. اما در ایران این بخش چرب و لذیذ آنچنان محبوب و پرطرفدار است که باعث شده تا قیمتی بالاتر از قیمت مرغ داشته باشد. این غذا یکی از محبوب ترین پیش غذاها در رستوران ها و کافه های معروف دنیاست که معمولا بصورت تند سرو میشه.

مواد لازم برای تهیه بوفالو وینگز:

نصف فنجان آرد
یک چهارم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل قرمز
یک چهارم قاشق غذاخوری نمک
۱۰ عدد بال مرغ
مقداری روغن برای سرخ کردن بال‌ها
۵۵ گرم کره
۶۰ گرم سس قرمز تند
مقداری فلفل سیاه
مقداری پودر سیر

طرز تهیه بوفالو وینگز، پرطرفدار و محبوب

طرز تهیه:

مرحله اول: آرد، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. بال‌های مرغ را تمیز کنید و داخل یک ظرف شیشه‌ای پیرکس قرار دهید. سپس مخلوط را به بال‌ها استفاده کنید، به طوری که کاملا روی آن‌ها را بپوشاند. سپس روی بال‌ها را سلفون کشیده و به مدت ۹۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: مقداری روغن را داخل یک تابه بریزید تا بال‌ها را در آن سرخ کنید. دقت داشته باشد که میزان روغن باید طوری باشد که روی بال‌ها را بپوشاند. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای سرخ شدن بال‌ها کافیست.

مرحله سوم: در ظرف دیگری کره، سس قرمز تند، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملا آب شود و تمام مواد با هم مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر: بال‌های سرخ شده را در ظرفی که می‌خواهید در آن سرو کنید قرار داده و سس حاصل شده را روی آن‌ها بریزید تا سس تماما به خورد بال‌ها رفته و روی آن‌ها را به خوبی بپوشاند و سپس آن را سرو کنید.

نکاتی در ارتباط با تهیه بوفالو وینگز

طرز تهیه گفته شده برای ۴ نفر مناسب می‌باشد.
مقدار نمک و فلفل بوفالو وینگز را می‌توانید بسته به طبع خود، کم یا زیاد کنید.
هنگام سرخ کردن بال‌ها زود به زود آن‌ها را برگردانید تا به خوبی مغزپخت شوند.
این غذا از غذا‌های نسبتا پر کالری به حساب می‌آید. پس اگر از خوردن غذا‌های پر کالری می‌پرهیزید، پیشنهاد می‌کنیم بوفالو وینگز را نخورید.
می‌توانید به جای سرخ کردن بال‌ها آن‌ها به صورت رژیمی آماده کنید. برای این کار کف سینی فر را با فویل بپوشانید و فویل را با روغن چرب کنید. بال‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزند.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرسنجی
آیا با ممنوعیت پذیرش مسافر در استان مازندران در شرایط فعلی موافقید؟