دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
صادرات مرکبات را حفظ کنیم،
برداشت تامسون نارس ممنوع!
پرتقال "تامسون" در صدر تولیدات و صادرات باغی مازندران قرار دارد، برداشت این محصول به‌صورت نارس و صادرات احتمالی آن ممکن است لطمه بزرگی برای صادرات باشد، جهاد کشاورزی می‌گوید: برداشت تامسون نارس ممنوع است.

به گزارش آوای خزر از ساری، برداشت تامسون از باغات مازندران آرام آرام آغاز شده، اما رییس اتحادیه باغداران نگران آن است که بخشی از این میوه بازارپسند و استراتژیک، به‌صورت نارس سر از بازار صادرات درآورد و آنوقت صادرات آن زیر سؤال برود.

محمدرضا شعبانی چند روز پیش اعلام کرده بود که گزارشاتی از برداشت پیش از موعد تامسون داشتیم در حالی که تامسون حتی از نوع پیش‌رس هم در آبان‌ماه باید برداشت شود.

در این زمینه،عزیزالله شهیدی‌فر مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران به خبرنگار آوای خزر گفته است: توصیه فنی - ترویجی ما این است که تامسون از نیمه دوم آبان‌ماه برداشت شود، پیش از این زمان را به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم و ممنوع است.

وی اعلام کرد که تاکنون گزارشی از برداشت پیش از موعد تامسون از باغات استان برای اهداف صادراتی نداشتیم و اگر اعلام شود برخورد می‌کنیم.

استان مازندران دارای بیش از 115 هزار هکتار باغ مرکبات است که سالانه 2 میلیون و 800 هزار تن محصول از آنها برداشت می‌شود، شهرستان ساری در مرکز مازندران نیز یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مرکبات استان است.

به گفته رضا پورفلاح رییس جهاد کشاورزی ساری، در حال حاضر 2 هزار هکتار از باغات ساری به تولید نارنگی و 18 هزار هکتار به تولید تامسون اختصاص دارد، که سالانه بین 50 تا 60 تن نارنگی و 600 تا 650 هزار تن تامسون برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی از باغداران مرکبات را پیش‌فروش می‌کنند، افزود: فروشنده به بازار عرضه چشم دوخته است و اگر برای تامسون‌های سبز نوبرانه و ترش‌مزه مشتری داشته باشد بخشی از تولیدات را به این صورت وارد بازار می‌کند.

رییس جهاد کشاورزی ساری بیان کرد: آنچه مورد مخالفت و ممنوعیت جهاد کشاورزی قرار دارد؛ رنگ‌آوری مرکبات است، توصیه و تأکید ما این است که مرکبات با همان شکل طبیعی به فروش برسد و رنگ‌آوری نداشته باشد.

به گزارش آوای خزر، 70 درصد از باغات مرکبات استان به تولید پرتقال اختصاص دارد که 80 درصد این میزان نیز تامسون است. سال گذشته ۱۸۴ هزار تن پرتقال تامسون به ارزش تقریبی 89 میلیون دلار عمدتاً به کشورهای حاشیه خزر صادر شده است.

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها