دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲
همه گیری کرونا برای میلیاردرها برخلاف بسیاری از دیگر مردم جهان زمان پولدارتر شدن بوده است و یک گزارش جدید اعلام کرده که مجموع ثروت این افراد به یک رکورد تاریخی جدید رسیده است.

به گزارش آوای خزر، به نقل از بیزینس اینسایدر، آن طور که یکی از زیرمجموعه های بانک یو بی اس سوییس در گزارشی اعلام کرده است تنها در فاصله زمانی آوریل تا ژوییه امسال مجموع ثروت این افراد حدود ۲۵ درصد رشد داشته و به ۱۰.۲ تریلیون دلار رسیده است. بدین ترتیب رکورد قبلی نیز که با ۸.۹ تریلیون دلار و مروط به سال ۲۰۱۷ بود شکسته شد.

بسیاری از اقتصادهای جهان بر اثر کرونا دچار مشکلات شدید مالی شده اند اما برای افراد ثروتمند به لطف انفجار قیمت ها و رشد بازار سهام وضعیت متفاوت بوده است. به گفته بانک یو بی اس اکنون ۲۱۸۹ فرد با ثروت یک میلیارد دلار و بیشتر در جهان وجود دارد که بیشترین سهم نیز مربوط به فعالان حوزه های فناوری، صنعتی و مراقبت های درمانی بوده است. رشد ثروت این افراد بین ۳۶ تا ۴۴ درصد بوده که از رشد ثروت فعالان حوزه خدمات مالی، املاک و سرگرمی بیشتر بوده است. به گفته این موسسه، رهبران شرکت های نوآور در حوزه فناوری اکنون پرچمدار انقلاب جدید اقتصادی هستند.

از زمان آغاز کرونا تاکنون، میلیاردرهای جهان در مجموع ۷.۲ میلیارد دلار از ثروت خود را برای امور خیریه اهدا کرده اند که این رقم بالاترین میزان ثبت شده در طول تاریخ معاصر بوده است. بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۰ بیشترین رشد در تعداد میلیاردرهای جهان مربوط به چین بوده است که رشد ۱۱۴۶ درصدی را تجربه کرده است. پس از چین نیز آمریکا در رده بالاترین رشد در تعداد میلیاردرها قرار دارد. از سوی دیگر کمترین رشد نیز مربوط به تعداد میلیاردرها در انگلیس با ثبت رشد ۱۶۸ درصدی بوده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها