دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
کارشناس گندم جهاد کشاورزی مازندران گفت: تمامی بذرهای گندم و جو از تولید داخل است که از کشاورزان طرف قرارداد خریداری می‌شود و تمامی این بذور ضدعفونی و با جلبک دریایی غنی سازی شده است.

به گزارش آوای خزر، احمد فدایی سطح کشت ابلاغی گندم کشور به مازندران را 53 هزار و 864 هکتار اعلام کرد که با سطح ابلاغی 55 هزار هکتاری استان به شهرستان ها با دو درصد افزایش همراه بوده است.

وی ادامه داد: امسال سطح زیرکشت جو ابلاغی در مازندران 31 هزار هکتار است که تغییری در سطح زیرکشت این محصول در استان نداشتیم.

کارشناس مسوول گندم جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه طرح PVS یا همان کشت ارقام مقایسه‌ای، PNT (تغذیه گندم) و PDT (تراکم کشت) از طرح‌های ابلاغی تحقیقاتی گندم به مازندران بوده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال 110 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

فدایی با اشاره به اینکه امسال گندم با قیمت تضمینی چهار هزار تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، افزود: قیمت بذر گندم آبی سه هزار و 900 تومان و گندم دیم سه هزار و 700 تومان اعلام شده است.

وی اضافه کرد: بذر جو آبی سه هزار و 500 تومان و جو دیم سه هزار و 300 تومان به کشاورزان تحویل داده می‌شود.

کارشناس مسوول گندم جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: برداشت گندم از اوایل خردادماه تا اواسط تیرماه در استان ادامه دارد و برداشت جو از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا تیرماه ادامه دارد.

فدایی با بیان اینکه تاکنون سه هزار و 564 تن بذر گندم و 180 تن بذر جو در مازندران تولید شد، ادامه داد: در هر هکتار از مزارع استان به طور میانگین 160 کیلوگرم بذر گندم در کشت مکانیزه و 160 کیلوگرم به صورت سانتریفیوژ برای کشت جو مصرف می شود.

وی افزود: تمامی بذرهای گندم و جو از تولید داخل است که از کشاورزان طرف قرارداد خریداری می‌شود و تمامی این بذور ضدعفونی و با جلبک دریایی غنی سازی شده است.

کارشناس مسوول گندم جهاد کشاورزی مازندران به زمان کشت گندم آبی و دیم در استان مازندران اشاره کرد و افزود: کشت گندم دیم در مناطق کوهستانی و کوهپایه ای از 20 مهر تا 30 آبان و گندم آبی در مناطق دشت و جلگه ای از 20 آبان تا پایان آذرماه انجام می شود.

فدایی اظهار کرد: سال گذشته میزان خرید تضمینی گندم 61 هزار تن در استان بوده است که نسبت به سال قبل از آن 38 درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر 300 هکتار کشت گندم با توزیع 68 تن بذر در مناطق کوهستانی انجام شد که از این میزان سطح زیرکشت، 100 هکتار به صورت مکانیزه و 200 هکتار به روش سانتریفیوژ انجام شد.

کارشناس مسوول گندم جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: سال گذشته دو هزار و 187 هکتار از مزارع گندم استان به روش مکانیزه کشت شد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار