دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مازندران
سمیه قاسمی طوسی در مراسم تجلیل از فرهیختگان بانوان روستایی مازندران در قالب ویدیوکنفرانس، گفت: براساس توافق نامه‌ای که دفتر امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف توسعه بیمه روستایی و عشایری امضا کردند دو طرح در استان در دست اجرا است. ‎

به گزارش آوای خزر به نقل از استانداری مازندران، سمیه قاسمی طوسی در مراسم تجلیل از فرهیختگان بانوان روستایی مازندران که بخاطر شرایط کرونا، با حضور بانوانی از مرکز استان و سه شهرستان همجوار با رعایت پروتکل ها و برای مدعوان دیگر شهرستان ها به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، با بیان اینکه اقتصاد استان بر پایه کشاورزی است و زنان نیز نقش محوری در آن دارند، گفت: براساس توافق نامه‌ای که دفتر امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف توسعه بیمه روستایی و عشایری امضا کردند دو طرح در استان در دست اجرا است.

وی در این مراسم که با مشارکت صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری استان و با حضور ابراهیمی، مدیر این صندوق برگزار شد گفت: طرح تولید و مصرف محصولات گواهی شده با مشارکت زنان روستایی اولین طرح است که در سال گذشته در پنج محصول و در سال جاری در 15 محصول در دست اجرا است و تاکنون 11 محصول تولیدی در مزارع تحت پوشش، موفق به دریافت گواهی انطباق با استانداردهای ملی شدند و 6 گواهی استاندارد برای محصولات تایید شده صادر شد و در جریان صدور گواهی نامه هم هستند و ادامه طرح هم در کشت پاییزه است.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مازندران، خاطرنشان کرد: طرح بعدی که در حوزه زنان روستایی در حال انجام است طرح توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی است و بر این اساس زنجیره ارزش گیاهان دارویی که در هفت مزرعه در دست اجرا است که کشت گیاهانی از جمله به، لیمو، رزماری، بادرنجبویه، نعنای فلفلی در شهرستان‌های مختلف شروع شده است.

قاسمی طوسی با بیان اینکه محصولات تولیدی عاری از هرگونه آلاینده هستند و حد مجاز استانداردهای کشاورزی در آن رعایت شده و برای آنها مجوز صادر شده است، تصریح کرد: زنان روستایی ما با حساسیت و علاقه‌مندی این برنامه‌ها را در سطح کشاورزی و با نظارت کارشناسان و براساس استانداردهایی که دارند تعریف می‌کنند و تمامی نهاده‌های مصرف شده در مزرعه بدون نهاده های شیمیایی تولید شدند.

وی افزود: زنان روستایی استان براساس آخرین آمارها، حدود 681 هزار نفر هستند که تعداد بهره برداران بخش کشاورزی حدود 307 هزار و 223 نفر و تعداد بهره برداران زن حدود 35 هزار و  957 نفر است که 13 درصد از بهره برداران بخش کشاورزی را زنان روستایی تشکیل می‌دهند.

قاسمی طوسی با بیان اینکه تعداد تسهیل گران زن روستایی حدود 685 نفر است و صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی نیز حدود 113 نفر با عضویت سه هزار و 904 نفر است، گفت: یکی از صندوق‌های خرد زنان روستایی در شهرستان قائم شهر که موفق به شبکه سازی 17 صندوق شده عضویت 690 نفر را دارند.

وی تاکید کرد: دفتر امور زنان و خانواده استانداری در کنار همه دستگاه‌های اجرایی استان، برنامه‌هایی مختلفی را در حوزه زنان و خانواده در دست اجرا دارد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه با کمک سمن‌هایی که در حوزه زنان و خانواده فعال هستند در آموزش و پرورش، طرح‌های خوبی را اجرا کردیم از جمله تهیه تبلت و موبایل برای کودکان نیازمند در شرایط کرونایی کمک رسان بودیم، اظهار کرد: همچنین در طرح آجر به آجر که مربوط به کار ارزشمند مدرسه سازی است و مشارکت همه جانبه فعالان و خیرین را می‌طلبد تا به آموزش و پرورش فرزندان ما در مناطقی که واقعا نیازمند هستند کمک شود.

گفتنی است در این مراسم که با هماهنگی و مشارکت اداره کل امور زنان و خانواده استانداری و صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان برگزار شد از حدود ۲۵ بانو تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها