دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۸۹۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۵
محققان ناسا از کشف مولکولی عجیب در جو قمر تایتان سیاره زحل خبر داده اند. این مولکول در هیچ یک از سیاره های منظومه شمسی موجود نیست.

به گزارش آوای خزر، به نقل از اسلش گیر، مولکول استثنایی و عجیب در قمر تایتان سیکلوپروپنیلیدن نام دارد که یک مولکول ساده مبتنی بر کربن است. این مولکول پیش ساز ترکیبات پیچیده تری است که می تواند حیات احتمالی در تیتان را تشکیل داده یا موجبات تغذیه موجودات ساده زنده در تایتان را فراهم کند.

سیکلوپروپنیلیدن علاوه بر کربن دارای هیدروژن نیز هست و با استفاده از اطلاعات به دست آمده از تلسکوپ آلما در شیلی شناسایی شده است. پیش از این سیکلوپروپنیلیدن در نقاط دیگری از کهکشان راه شیری شناسایی شده بود، اما کشف آن در جو قمر تایتان شگفت انگیز است، زیرا این مولکول به سرعت با مولکول های دیگر واکنش نشان داده و در جو سیارات و کرات آسمانی پایدار نمی ماند.

سیکلوپروپنیلیدن تا به حال تنها در ابرهای گاز و گرد و خاک که بین ستاره ها در حرکت هستند، شناسایی شده است. تیتان دارای جو متراکمی است و این نوع از جو معمولاً با فعالیت شیمیایی همراه است. از همین رو محققان در تلاش هستند تا از این طریق نشانه های احتمالی حیات را در تایتان شناسایی کنند.

تایتان بزرگترین قمر از مجموعه 62 قمر زحل است و جو متراکمی دارد که موجب شده در آن پدیده هایی مانند ابر، باران، دریاچه و حتی رودخانه وجود داشته باشد. در زیر سطح قمر تایتان دریاچه ای متشکل از آب شور هم وجود دارد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها