دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶

به گزارش آوای خزر، راشاتودی گزارش داد، همزمان با ریزش شدید شاخص های بورسی در جهان، ثروتمندان جهان شاهد کاهش چشمگیر ثروت خود بوده اند. آن طور که محاسبات شاخص ثروتمندان بلومبرگ نشان می دهد به دنبال سقوط شدید شاخص های بورسی در روز بیست و هشتم اکتبر، جف بزوس، بنیان گذار و مدیرعامل آمازون و ثروتمندترین فرد جهان در مجموع ۶.۷۶ میلیارد دلار از ثروت خود را از دست داده است.

این کاهش ثروت تنها محدود به بزوس نبوده و بیل گیتس- بنیان گذار مایکروساقت نیز متحمل خسارت ۲.۳ میلیارد دلاری شده است. ثروت ایلان ماسک- بنیان گذار خوروسازی تسلا و گروه فضایی اسپیس ایکس ۴.۲۴ میلیارد دلار و ثروت مارک زاکربرگ- بنیان گذار فیس بوک ۵.۷۵ میلیارد دلار ریزش داشته است.

تمامی افراد دیگر حاضر در فهرست ۱۰ ثروتمند نخست جهان یعنی برنارد آرنو، موکاش آمبانی، وارن بافت، استیو بالمر، لری پیج و سرگی برین نیز به دنبال سقوط سنگین شاخص های بورسی در روز گذشته متحمل خسارت های میلیارد دلاری شده اند. ریزش نمادهای بورسی به ویژه در بین نمادهای بزرگ قابل توجه بوده است.

سقوط شاخص داوجونز اینداستریال اوریج که مهم ترین شاخص بورس نیویورک نیز محسوب می شود از همه سنگین تر بوده و این شاخص بدترین عملکرد روزانه خود را از ماه ژوییه به ثبت رساند. به گفته کارشناسان، صعود مجدد آمار مبتلایان به کرونا در سراسر جهان و احتمال بازگشت قرنطینه های سختگیرانه و همچنین سردرگمی بازارها از برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که قرار است سوم نوامبر برگزار شود در ثبت این عملکرد بد موثر بوده اند.

علاوه بر بورس آمریکا، دیگر بورس های مهم جهان در اروپا، آسیا و اقیانوسیه نیز شاهد ریزش های سنگینی بودند و این مساله باعث شد میلیاردرهای آسیایی و اروپایی نیز با کاهش قابل توجه ثروت خود مواجه شوند.

لازم به ذکر است شاخص شانگهای کامپوزیت بورس چین تنها شاخص مهم صعودی جهان در روز گذشته بود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار