دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲

به گزارش آوای خزر، یکی از مشهورترین ساندویچ‌های فرانسوی لذیذ و خوشمزه و گرم با شهرتی مثل اسنک، ساندویچ مونته کریستوست که با انواع ژامبون و پنیر و سایر مخلفاتی مثل مربا می‌توانید آن را تهیه کنید. اگر هم خانه‌دارید و هر روز با این سوال روبه‌رو هستید که ناهار چی بپزم و شام چی بپزم، بد نیست طرز تهیه این ساندویچ سریع و فوری را بلد باشید. 

مواد لازم برای ۲ ساندویچ مونته کریستو:

ژامبون (هر نوع ژامبونی که می‌پسندید): ۲۰۰ گرم

نان تست سفید: ۸ عدد

پنیر گودا رنده‌شده: ۲۰۰ گرم

سس مایونز: ۴ قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

شیر: ۴ قاشق غذاخوری

فلفل پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

کره: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای طرز تهیه هر عدد ساندویچ مونته کریستو ابتدا باید روی یک برش نان تست کمی پنیر گودای رنده‌شده یا یک ورقه پنیر گودا بریزید. سپس یک ورقه ژامبون روی نان بگذارید. روی ژامبون یک قاشق چایخوری سس مایونز بمالید (یا سس خردل). یک ورقه ژامبون دیگر بگذارید، مقداری پنیر گودا رنده‌شده روی ژامبون بریزید و ۱ قاشق چایخوری سس مایونز بزنید و یک نان تست روی آن بگذارید.

برای لایه دوم دوباره این کار را تکرار کنید؛ یک نان تست، پنیر گودا، یک ورق ژامبون، سس مایونز، یک ورق ژامبون، یک برش نان. ساندویچ دوم را هم به همین ترتیب درست کنید.

در مرحله بعد ساندویچ را خوب با دست فشار دهید یا یک وزنه سنگین روی ساندویچ بگذارید تا حسابی پرس شود. به این ترتیب هم سس و پنیر به خورد ساندویچ می‌رود و هم ساندویچ موقع سرخ کردن از هم باز نمی‌شود. آنقدر ساندویچ مونته کریستو باید منسجم و فشرده بشود که محتویات داخل آن به سختی مشخص باشد.

حالا در یک کاسه تخم مرغ‌ها را خوب بزنید، شیر را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا هم بریزید. تمام مواد را خوب هم بزنید. در یک ماهیتابه مناسب کره بریزید و صبر کنید تا گرم شود. در این فاصله یک لحظه ساندویچ مونته کریستو را در مایه تخم مرغی بزنید و بیرون بیاورید. سپس ساندویچ را در کره سرخ کنید تا زمانی که حسابی ترد و برشته شود. ساندویچ را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اضافه کردن مقداری گوجه خشک یا سبزیجاتی مثل آووکادو به این ساندویچ اختیاری است.

ساندویچ مونته کریستو از خانواده ساندویچ‌های فرنچ‌تست یا ساندویچ تست فرانسوی با پنیر و به عبارت دیگر برادر بزرگ‌تر آن است. مدل ایتالیایی این ساندویچ پنینی ایتالیایی است./کوروش

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها