دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
غذایی که آب و گوشت از مواد اصلی آن محسوب می‌شود و در هر شهری بسته به ذائقه اهالی و شرایط جوی و آب‌وهوایی، مواد غذایی مختلفی به آن اضافه می‌شود.

به گزارش آوای خزر/ بر اساس داستان‌های نقل‌شده، «علی‌نقی‌خان آشپز» از معروف‌ترین خاندان‌های آشپز در تهران، مبدع آبگوشت بود. علی‌نقی‌خان هم به این مواد اولیه قدری نخود، سیب‌زمینی و گوجه اضافه و سعی می‌کند تا غذایی متناسب با هر نوع ذائقه‌ای ابداع کند. غذایی که باعث و ‌بانی کلی ضرب‌المثل و رسم جالب در فرهنگ تهرانی‌ها شد. برای مثال، یکی از اصطلاحات جالب و رایجی که از دیزی‌فروشی پا به ادبیات محاوره‌ای مردم گذاشت، عبارت «بسمل کردن» است.

حکایت از این قرار است که گاهی اوقات در زمان دیزی خوردن، این چالش پیش می‌آمد که بخش‌های کم‌ارزش غذا مثل آب و نخود با بخش‌های ارزشمند چطور میان افراد تقسیم شود تا همه به‌طور مساوی از غذا بهره‌مند شوند. طبق رسم، یک نفر از پایه‌های دیزی‌خوری، یک غریبه بود. معمولاً افراد هم‌سفره اگر با هم دوست و آشنا بودند، لقمه اول را با این عبارت که بسم‌الله بگو، (بسمل کن) به غریبه تعارف می‌کردند تا او هم در کنار آنها به مساوات غذا بخورد. در واقع بسمل کردن برخاسته از ادبیات دیزی‌خوری است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار