دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید 600 تن قارچ خوراکی در 45 واحد تولیدی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش آوای خزر، سید حسین اسلامی اظهار کرد: قارچ خوراکی دارای ارزش غذایی بالا و گروهی از ویتامین ها به ویژه، ویتامین D و C، اسیدهای آمینه ضروری و املاح معدنی است و استفاده از آن در سبد غذایی بدلیل عدم داشتن چربی و میزان فیبر بالا در سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن، نقش ویژه ای دارد.

وی تصریح کرد: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد و ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه قارچ خوراکی توسط 90 نفر بهره بردار در 45 واحد صنعتی و به صورت مشاغل خانگی و در مساحت 28 هزار متر مربع در این شهرستان تولید می شود، افزود: سالانه 600 تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه  می شود.

اسلامی تصریح کرد: آموزش جوانان و علاقه مندان، ضمن ارتقاء سطح تولید و تامین نیاز جامعه به قارچ خوراکی، می تواند موجب تولید پایدار و اشتغالزایی شود.  

وی با اشاره به اینکه  همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نياز خود را از مراكز معتبر و به صورت بسته بندي هاي بهداشتي تهيه کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار