دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
گزارش تصویری/ ابراهیم فلاح

پویش همکلاسی مهربان در مازندران

در نهمین روز از دهه فجر و در راستای رزمایش کمک مومنانه که در قالب پویش همکلاسی مهربان و نذر هوشمند در مازندران برگزار شد ۵۰۰ دستگاه تبلت در میان مدیران مدارس توزیع شد تا به دانش‌آموزان نیازمند رسانده شود.
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۱
کد خبر: ۲۹۶۶۱
به گزارش آوای خزر به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ در آیینی که روز دوشنبه در اردوگاه دانش‌آموزی بادله ساری به صورت متمرکز و با همت سپاه کربلای مازندران و اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران برگزار شد ۱۰ هزار بسته نوشت افزار و یک‌هزار پوشاک گرم نیز در میان دانش‌آموزان استان توزیع شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این آیین از خرید و توزیع ۸ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه و تبلت هوشمند در مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه و توزیع آن میان دانش آموزان نیازمند خبر داد و گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن آموزش ۲۲ هزار تبلت و گوشی تلفن همراه هوشمند خریداری و در اختیار دانش‌آموزان مازندرانی قرار گرفت.

علیرضا سعدی پور شمار دانش‌آموزان فاقد تجهیزات هوشمند آموزش را در ابتدای مجازی شدن آموزش حدود ۴۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری بانک های عامل ۱۲ هزار فقره قرارداد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه منعقد شد که از این تعداد ۶ هزار و ۹۰۰ فقره از سوی بانکهای عامل ملی، تجارت، سپه، رفاه و توسعه تعاون پرداخت شد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون شمار دانش‌آموزان فاقد تجهیزات هوشمند آموزش ۱۱ هزار نفر است که امیدواریم با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و خیران این تجهیزات مورد نیاز خریداری و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار بگیرد. از ابتدای سال تحصیلی جاری و طبق داده‌های از مجموع ۵۰۸ هزار و ۲۵۵ هزار دانش آموزان مازندرانی، حدود ۴۰ هزار تن برای بهره‌گیری از آموزش مجازی از داشتن تلفن همراه هوشمند و تبلت محروم بودند که تاکنون اقدامات زیادی برای رفع مشکل این دانش آموزان انجام شد.

سعدی پور ادامه داد: اگر چه هنوز ۱۱ هزار و ۸۰۵ دانش آموز مازندرانی فاقد ابزار هوشمند ازجمله تلفن همراه و تبلت هستند، ولی طبق توافق‌های صورت گرفته، بانک‌های مازندران متعهد به پرداخت ۱۲ هزار مورد تسهیلات خرید تجهیزات هوشمند دانش‌آموزی بودند که تاکنون بیش از ۵۰ درصد آن محقق شد و در صورت تحقق بقیه تسهیلات بانکی، شاهد رفع کامل این محرومیت برای تمامی دانش‌آموزان استان خواهیم بود.

 
نظرات شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد