دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲
آش یخ، یکی از انواع غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی می‌باشد. مردم تبریز این آش محلی را به عنوان پیش غذا و همچنین به عنوان افطار در ماه مبارک رمضان سرو می‌کنند. بر خلاف طبخ تمام آش ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می‌شود؛

آوای خزر/ بر خلاف طبخ تمام آش ها، که به صورت داغ و در فصول سرد سال آماده و سرو می‌شود؛ با توجه به اسم خاص این آش، مردم محلی این آش یخ را به صورت سرد و خنک در فصول گرم و با تکه‌های یخ داخل آش سرو می‌کنند.

آش یخ، غذای سنتی مردم تبریز

این آش در میان مردمان تبریز بسیار معروف و پرطرفدار می‌باشد و با مواد اولیه ساده و دردسترس و در زمان بسیار کوتاهی آماده و طبخ می‌شود. می‌توانید با طبخ این غذای ساده، این آش محلی را برای وعده عصرانه و یا حتی شام در منزل طبخ نمایید و از طعم و تفاوت سرو آن به به عنوان آش محلی لذت ببرید.
از دیگر انواع آش محلی استان‌های ایران می‌توان به آش شیله عدس، اریح شورباسی، آش اوماج، آش سورولی، آش بلغور با شیر، آبغورا آشی، آش گندم، آش سماق، آش هالاو، آش پرپوله و آش ماشاب اشاره کرد.

مواد لازم

برنج: ۱۵۰ گرم
سبزی‌های (جعفری، گشنیز، تره، ترخون و برگ چغندر): ۵۰ گرم
سیر: ۳ حبه
یخ: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

برنج را شسته و به مدت ۳ ساعت خیس کنید.

سبزی‌ها را آماده و خرد کنید.

سپس سبزی‌ها را به برنج اضافه و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از جوشیدن برنج، ادویه‌ها و سیر رنده شده را نیز به ظرف اضافه کنید.

بعد از حدود یک ساعت حرارت را خاموش کنید.

سرو این آش، به همراه قطعه‌های کوچک یخ و سرد می‌باشد./غذالند

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار