دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۲
تقوی نژاد گفت: پرونده ٢۶٠ شهدای مدافع سلامت تاکنون در کمیته ملی مطرح شده و پرونده ١۴٠ شهید مدافع سلامت تاکنون تایید شده است.

به گزارش آوای خزر، سید کامل تقوی‌نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی آخرین وضعیت شیوع کرونا و راهکار‌های مقابله با آن پرداخت.

تقوی نژاد با اشاره به اینکه کمتر بیمارستانی در سراسر کشور داریم که دچار نقصان برای تامین اکسیژن ساز باشد گفت: اکسیژن در بهبود بیماران حرف اول را می‌زند، در این مدت منابع زیادی نداشتیم لذا منابع ما محدود بود.

او با اشاره به اینکه خیلی از کشور‌ها درصد بالایی از سود ناخالص داخلی خودشان را به کرونا اختصاص داده‌اند گفت: منابعی که اختصاص یافته منابع اندکی است و نسبت به کار‌هایی که انجام شده کم است، در بحث تامین اعتبار از محل صندوق توسعه ملی، رئیس جمهور از مقام معظم رهبری خواهش کرده اند تا در این زمینه دستور بدهند، بلافاصله این دستور صادر شده و یک میلیارد دلار به صورت ارزی از طرف صندوق توسعه ملی در اختیار بانک مرکزی قرار گرفت.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه وزیر در آن اوایل نظرشان بر این بود که ۱۵ بسته را تعریف کرده اند افزود: این بسته‌ها شامل تأمین لوازم حفاظت فردی، تامین ونتیلاتور و تجهیزات دیگر بیمارستانی بود، درآمد بیمارستان‌ها تا حدود ۴۰ و گاهی ۵۰ درصد در ایام کرونا کاهش پیدا کرده، زیرا مراجعه به بیمارستان‌ها کمتر شده است و بسیاری از عمل‌های سرپایی را مردم مراجعه نکرده اند، لذا این درآمد‌ها باید از جایی تامین می‌شد، این پول را عمدتاً در جا‌هایی برداشتیم که لازم بود لذا برای پرسنل سرمایه‌گذاری کردیم و همچنین از طریق این پول امکانات تامین شد.

او ادامه داد: در طی این مدتی که منابع در اختیار ما قرار گرفته کمتر از ۷۰۰ میلیون یورو در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است، در حکم مقام معظم رهبری برای بیمه بیکاری هم صراحتی صورت گرفته است ممکن است بخشی در آنجا مصرف شده باشد./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها