دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۹
خطرات بالقوه مواد شیمیایی مورد استفاده در اسباب بازی های پلاستیکی برای سلامت، سال ها مورد توجه محققان بوده اما تحقیقات جدید نشان می دهد که خطر آسیب به کودکان تا چه اندازه گسترده است.

به گزارش آوای خزر، نتایج یک مطالعه جهانی روی اسباب بازیهای پلاستیکی حاکی از وجود بیش از ۱۰۰ ماده خطرناک در آنهاست که ممکن است به کودکان آسیب بزند.

خطرات بالقوه مواد شیمیایی مورد استفاده در اسباب بازی های پلاستیکی برای سلامت، سال ها مورد توجه محققان بوده اما تحقیقات جدید نشان می دهد که خطر آسیب به کودکان تا چه اندازه گسترده است.

در یک مطالعه بین المللی، محققان ترکیبات شیمیایی موجود در اسباب بازیها و میزان تماس انسان با این مواد را تخمین زدند و در نهایت به وجود بیش از ۱۰۰ ماده شیمیایی نگران کننده در مواد پلاستیکی مورد استفاده در اسباب بازی پی بردند که می تواند خطرات سلامتی غیرقابل چشم پوشی برای کودکان داشته باشد.

محققان دانمارکی اظهار داشتند: از میان ۴۱۹ ماده شیمیایی موجود در مواد پلاستیکی سخت، نرم و فومی که در اسباب بازی های کودکان استفاده می شود ۱۲۶ ماده را شناسایی کردیم که می تواند به طور بالقوه از طریق اثرات سرطانی یا غیر سرطان زا به سلامت کودکان آسیب برساند.

به گفته محققان در حالیکه قوانین موجود در بسیاری از کشورها میزان برخی مواد شیمیایی سمی در اسباب بازی های پلاستیکی را تعیین کرده در سطح بین المللی هیچ رویکردی پایداری وجود ندارد و موارد احتیاطی فعلی به طور کافی مانع از به کارگیری میزان گسترده مواد مضر به کار گرفته شده در ساخت اسباب بازی ها نمی شود.

به گزارش ساینس الرت، محققان تاکید کردند: مقررات موجود معمولا روی مواد شیمیایی خاصی تمرکز دارند در حالیکه در حال حاضر طیف گسترده ای از مواد شیمیایی در اسباب بازی های پلاستیکی یافت می شود که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: اسباب بازی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها