دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۶

به گزارش آوای خزر، به نقل از فارس، حسین قشمی در پاسخ به این پرسش که با توجه به حضور ۶۰ میلیون ایرانی در بازار سرمایه و سهام پراکنده و خرد، آیا روشی برای واریز سود سهام این افراد به صورت متمرکز وجود دارد، گفت: در حال حاضر حدود ۱۳۰ شرکت بورسی و فرابورسی سود سالانه خود را از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان، سجام در سال جاری واریز کردند.

وی گفت: در سال‌های قبل که مشکل بیماری کرونا هم نبود، وقتی سود سالانه سهام شرکتها در مجامع تصویب و اعلام می‌شد که سهامداران سود خود را از بانک بگیرند، به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ درصد سهامداران خرد موفق به دریافت سود خود می‌شدند و برخی سهامداران حتی از آن مطلع نمی‌شدند، اما اکنون سود سالانه مجامع شرکت‌ها که از طریق سجام واریز می‌شود، پوشش بالای ۹۵ درصدی اتفاق می‌افتد.

قشمی گفت: طبق گزارش حسابرسی کمتر از ۵ درصد از سهامداران قدیمی که هنوز شماره حساب در سجام اعلام نکرده‌اند یا به صورت قهری تعدادی فوت شده‌اند و یا مشکلات حقوقی دیگری داشته‌اند، نمی‌توانند سود سهام خود را بگیرند، اما بالای ۹۵ درصد از سهامداران خرد به سود سهام خود می‌رسند.

به گفته قشمی به عنوان مثال یک شرکت بورسی که ۵۰ میلیارد تومان سود می‌خواهد توزیع کند ۴۸ میلیارد تومان از این سود از طریق سجام به حساب ذی نفعان واریز شده و آن درصد ناچیز هم برای کسانی که مشکلات قهری دارند ، روی داده است.

مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در پاسخ به این سوال که با توجه به حضور ۶۰ میلیون مردم در بورس و سهامداران خرد و پراکنده و به ویژه سهام عدالت آیا امکان واریز سود این افراد غیر از روش متمرکز وجود دارد، گفت: سود سهام باید بین سهامداران توزیع شود. ناشر یا همان شرکت بورسی مکلف است سود سهام را بدهد و ما در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تکلیف قانونی داریم تا توزیع سود را از طرف ناشر انجام دهیم و چون تعداد افراد زیاد است، این سود به صورت متمرکز باید پرداخت شود.

به گفته قشمی، البته سامانه سجام امسال راه‌اندازی شده و استقبال از این سامانه به تدریج بالا می‌رود و تاکنون حدود ۱۳۰ شرکت سود سهام خود را که در مجامع شرکت‌ها تصویب شده را به صورت متمرکز از طریق سجام واریز کرده‌اند. البته مشکل واریز سود فقط در سهامداران حقیقی است، وگرنه سهامداران حقوقی که اتفاقا عمده سود شرکت‌ها به آنها می‌رسد، از طریق نمایندگان خود آن سودها را دریافت می‌کنند، اما سهامداران خرد و پراکنده باید به صورت متمرکز سود آنها واریز شود.

قشمی گفت: امسال سود سهام ۷٫۵ میلیون کد ملی از طریق سامانه سجام واریز شده، البته تعداد سود واریز شده به حدود ۲۷ میلیون فقره می‌رسد، چون برخی از این افراد در چندین شرکت سهام دارند و به طور میانگین هر نفر ۴ بار سود سهام سالانه خود را از طریق سجام دریافت کرده است.

به گزارش فارس، تعداد ۸۵ هزار و ۹۶۲ نفر از مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «عدم واریز سود مجامع بورس توسط سامانه سجام» برای لزوم واریز سود از طریق سجام و نیز ۲۳۸۳ نفر با موضوع «تصویب قانونی جهت واریز سود مجامع از طریق سجام» خواستار پیگیری این مسأله و پاسخگویی مسؤولان شدند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار