دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
فعال حوزه کارگری گفت: حقوق کارگران در خوش‌بینانه ترین حالت، ۸ روز زندگی را کفاف و ۳۴درصد از سفره‌شان را پوشش می‌دهد و شرمنده خانواده‌هایشان هستند.
حقوق کارگر فقط کفاف ۸روز را می‌دهدبه گزارش آوای خزر، احسان سهرابی  اظهار داشت: بهترین مثال برای حال و روز فعلی کارگران این است که شهریور ماه امسال تمامی اتباع خارجی فعال در این حوزه، کشورمان را ترک کردند؛ زیرا این حقوق و این وضعیت شغلی برایشان توجیه اقتصادی نداشت.

وی افزود: حقوق کارگران در خوش‌بینانه ترین حالت، 8 روز زندگی را کفاف و 34درصد از سفره‌شان را پوشش می‌دهد و شرمنده خانواده‌هایشان هستند.

سهرابی با بیان اینکه وضعیت کارگران قرمز است، ادامه داد: در حال حاضر نیز صحبت‌هایی مبنی بر افزایش دستمزد به گوش می‌رسد و متاسفانه برخی نمایندگان مجلس بدون بررسی و به صورت جهت‌دار، مسئله مزد منطقه‌ای را مطرح می‌کنند که سبب ایجاد فضایی مسموم و ملتهب می‌شوند.

این فعال کارگری خاطرنشان کرد: طرح‌هایی همچون مزد منطقه‌ای به هیچ عنوان مناسب شرایط کنونی کشور نیست؛ زیرا این موضوع زمانی موجه است که میزان دستمزد مصوب فراتر از حداقل باشد، نه این رقمی که تنها جوابگوی مسائل اولیه زندگی کارگران است.

وی افزود: تفاوت هزینه‌های زندگی در کلانشهری مانند تهران با مناطق روستایی تفاوت زیادی دارد؛ اما این موضوع نباید سبب شود تا برخی افراد تحت نام موسسات خیریه به کارگر خود دستمزد 300هزار تومانی پرداخت کنند که متاسفانه شاهد این اتفاق در کشور هستیم.

سهرابی گفت: مبلغ تعیین شده 6 میلیون و 850 هزار تومانی از سوی شورای کار مطرح شده اما اگر منطقی به این موضوع نگاه کنیم، کدام کارفرمایی که تا دیروز دو میلیون و 500 هزار تومان به کارگرش دستمزد می‌داده، حاضر می‌شود یک شبه 4 میلیون به پرداختی‌اش اضافه کند؟ پس این اتفاق نشدنی است.

این فعال کارگری در زمینه بیمه‌های درمانی اظهار داشت: تامین اجتماعی، بیشترین نرخ ممکن را از کارگران دریافت می‌کند و کمترین خدمات را به آنان ارائه می‌دهد؛ دفترچه تامین اجتماعی به حالت نمادین در آمده است؛ همچنین کیفیت ارائه خدمات در بیمارستان‌های وابسته به تامین اجتماعی به هیچ عنوان در شان شهری که سالانه هزاران نفر توریست سلامت دارد، نیست.
 انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها